Renault Twingo Private Lease

De kleine maar pittige Renault Twingo is anno 2022 nog steeds mateloos populair en dat is niet voor niets. Een fraai design wordt gecombineerd met een indrukwekkende set aan functionaliteiten en dat voor een aantrekkelijk prijs. Ook als private lease editie is de Twingo zeer voordelig. Dit alles maakt deze Renault tot één van de meest gewilde stadsauto’s van dit moment!


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

SEAT Mii

seat mii private lease

Vanaf €333 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Renault Arkana

renault arkana private lease

Vanaf €509 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Renault Megane E-Tech

renault megane e-tech private lease

Vanaf €499 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Renault ZOE

renault zoe private lease

Vanaf €557 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het vinden van de beste leasedeal draait niet alleen om het vinden van het laagste leasetarief. Private lease gaat altijd gepaard met een set aan voorwaarden en contractuele bepalingen. De ene leasemaatschappij biedt standaard een beter pakket aan voorwaarden dan de ander. Veelal zijn contracten modulair opgebouwd en betaal je voor de modules die je selecteert. Denk hierbij aan zaken als: pechhulp in het buitenland, vervangend vervoer bij pech en aanvullende verzekeringen.

Een goed voorbeeld is het protectieplan. Kies je voor deze module, dan kan je jouw contract eerder opzeggen zonder bijkomende kosten. Bij onze partner Athlon is het protectieplan altijd bij het leasetarief inbegrepen, terwijl je hiervoor bij andere partijen rond de €10 dient bij te betalen. Zeker bij een relatief voordelige auto zoals de Renault Twingo, kan dit extra tientje per maand een groot verschil maken.

Jouw Renault Twingo leasen

Je kan dus een hoop besparen door op een correcte manier te vergelijken. Volg waar mogelijk de stappen hierboven en lease jouw Twingo voordeliger!

Bekijk alle auto’s