Renault Twingo Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €262 per maand!

Bekijk de aanbieding

De kleine maar pittige Renault Twingo is anno 2021 nog steeds mateloos populair en dat is niet voor niets. Een fraai design wordt gecombineerd met een indrukwekkende set aan functionaliteiten en dat voor een aantrekkelijk prijs. Ook als private lease editie is de Twingo zeer voordelig. Dit alles maakt deze Renault tot één van de meest gewilde stadsauto’s van dit moment!


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Renault Twingo

Uitvoering

SCe Life 48 kW

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 13.800

Voorwaarden vergelijken

Als leaser bepaal je zelf de duur van het contract, ook kies je zelf de benodigde kilometrage op jaarbasis. Minder kilometers rijden staat gelijk aan lagere kosten. Een kortere looptijd kiezen drijft de leaseprijs omhoog. In ons overzicht gaan we altijd uit van de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel. We tonen dus de laagste prijs.

Dit principe is cruciaal bij het leasen van jouw Renault Twingo. Verschillende private lease aanbieders hanteren verschillende voorwaarden. Zo kan je bij partij X leasen vanaf vijf jaar, bij partij Y is dat twee jaar.

Ook de hoogte van het eigen risico is van belang. In bovenstaande prijstabel kan je in één oogopslag zien welke voorwaarden hieromtrent worden gehanteerd.

Jouw Renault Twingo leasen

Je kan dus een hoop besparen door op een correcte manier te vergelijken. Volg waar mogelijk de stappen hierboven en verzeker jezelf van de beste deal! Als privé leaser kan je kiezen uit nog ruim 170 andere auto’s. Bekijk hier het totale aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

SEAT Mii

seat mii private lease

Vanaf €298 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Renault Talisman

renault talisman private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Renault Twingo Electric

renault twingo electric private lease

Vanaf €309 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Renault Kadjar

renault kadjar private lease

Vanaf €436 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto