Renault ZOE Private Lease

De Renault ZOE was één van de eerste volledig elektrische auto’s in het private lease assortiment. Een groene auto als deze is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Volledig opgeladen heeft de auto een actieradius van 390 kilometer. Vergelijk eenvoudig alle prijzen in de markt en bespaar meer dan €40 per maand!


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Cupra Born

cupra born private lease

Vanaf €535 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Renault Talisman

renault talisman private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Renault Arkana

renault arkana private lease

Vanaf €529 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Renault Captur

renault captur private lease

Vanaf €414 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

De looptijd en de door jou gewenste kilometrage zijn zeer bepalend voor het uiteindelijke maandbedrag. Privé leasen voor een korte periode zorgt voor een stijging in de maandprijs. Dat geldt ook voor het rijden van veel kilometers. Om de vergelijking eerlijk te houden tonen we het goedkoopste abonnement per aanbieder, gebaseerd op weinig KM’s en een lange looptijd.

Houd dit in het vizier bij het leasen van jouw Renault ZOE. Bij de ene private leasemaatschappij is het minimaal aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij de ander is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer.

Een ander prijsbepalend component van een overeenkomst is de hoogte van het eigen risico. Ook op dit gebied maken we de kosten inzichtelijk.

Jouw Renault ZOE leasen

We hopen dat Private-lease-aanbiedingen.nl kan helpen in de zoektocht naar de beste private lease deal. Vergelijk nu en lease jouw Renault ZOE voordeliger! Kies je toch liever voor een ander merk of model? Bekijk hier het volledige private lease aanbod.

Bekijk alle auto’s