SEAT Mii Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €333 per maand!

Bekijk de aanbieding

De SEAT Mii is een compacte auto en daarom perfect geschikt als je woont in een een grote stad. Dankzij de verlengde wielbasis is deze auto van binnen toch verrassend ruim. Zo heb je in de bagageruimte bijvoorbeeld plek voor maximaal 251 liter aan spullen en dat is echt behoorlijk. De SEAT Mii één van de meest voordelige volledig elektrische auto’s in het private lease segment dus doe hier je voordeel mee!


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

SEAT Mii

Uitvoering

32 kWh Electric Plus 61 kW

Eigen risico

Casco €295
WA €295

Looptijd

48 maanden

KM per jaar

5.000 KM

Nieuwprijs

€ 23.900

Voorwaarden vergelijken

Als privé leaser bepaal je zelf de duur van het contract, ook kies je zelf de benodigde kilometrage op jaarbasis. Voor een langer periode meer kilometers rijden heeft invloed de restwaarde van de auto en zodoende ook op de leaseprijs.
We gaan in ons overzicht altijd uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd.

Houd hier rekening mee bij het leasen van jouw SEAT Mii. Private lease aanbieders hanteren verschillende pakketten. Bij de een is een looptijd van 60 maanden het maximum, bij de ander 36 maanden.

Ook de hoogte van het eigen risico is van belang. In bovenstaande prijstabel kan je in één oogopslag zien welke voorwaarden hieromtrent worden gehanteerd.

Jouw SEAT Mii leasen

Kortom: kijk eerst naar de uitvoering per private lease aanbieder en scan de voorwaarden. Vergelijk en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw nieuwe SEAT Mii! Kies je toch liever voor een ander model? Vergelijk dan hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Fiat Panda

fiat panda private lease

Vanaf €248 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

SEAT Arona

seat arona private lease

Vanaf €384 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

SEAT Ibiza

Actie!
seat ibiza private lease

Vanaf €339 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

SEAT Ateca

seat ateca private lease

Vanaf €479 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto