SEAT Tarraco Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €652 per maand!

Bekijk de aanbieding

Het nieuwste paradepaardje van SEAT is net op de markt en nu al beschikbaar als private lease editie. Het is de grootste SUV van PON en dat merk je direct. De Tarraco is erg ruim van binnen en dankzij de hoge zit heb je een mooi zicht op de weg. Je kan als leaser zelfs kiezen voor een zevenzits uitvoering. De Tarraco is sportief vormgegeven en de twee dikke uitlaten impliceren direct dat er flink wat power onder de motorkap te vinden is.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

SEAT Tarraco

Uitvoering

1.5 Business intense 110 kW

Eigen risico

Casco €500
WA €0

Looptijd

48 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 40.600

Voorwaarden vergelijken

Verreweg het meest relevante tijdens de vergelijking: het aantal kilometers per maand en de looptijd. Een contract aangaan voor een langere periode drukt de lasten per maand. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers.

In onze vergelijking gaan we uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. Let hier goed op bij het leasen van jouw SEAT Tarraco.

Bij de ene private leasemaatschappij is het minimaal aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij de ander is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer.

Een ander prijsbepalend element van een overeenkomst is de hoogte van het eigen risico. Ook op dit gebied maken we de kosten inzichtelijk.

Jouw SEAT Tarraco leasen

Vergelijk de uitvoeringen en voorwaarden per private lease aanbieder en profiteer! Zo lease je jouw SEAT Tarraco gegarandeerd voor de beste prijs! Kies je toch liever voor een ander model? Vergelijk dan hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Volkswagen T-Cross

volkswagen t-cross private lease

Vanaf €349 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

SEAT Mii

seat mii private lease

Vanaf €275 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

SEAT Ateca

seat ateca private lease

Vanaf €424 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

SEAT Arona

seat arona private lease

Vanaf €299 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto