Skoda Citigo Private Lease

De nieuwe Citigo is met afstand de populairste Skoda van dit moment. Met name omdat je nu ook kan kiezen voor een volledig elektrische Citigo; de e-IV. Skoda weet de leaseprijs voor deze compacte elektrische bolide schappelijk te houden. Vanaf €349 per maand is deze zuinige stadsauto van jou, hiermee is de Citigo één van de meest voordelige elektrische auto’s van dit moment.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Mazda MX-5

mazda mx 5 private lease

Vanaf €541 /mnd

1aanbieder

Skoda Kamiq

skoda kamiq private lease

Vanaf €379 /mnd

5aanbieders

Skoda Karoq

skoda karoq private lease

Vanaf €529 /mnd

3aanbieders

Voorwaarden vergelijken

Vergelijken begint altijd bij het gekozen aantal kilometers en de duur van de overeenkomst. Minder kilometers rijden staat gelijk aan lagere kosten. Een kortere looptijd kiezen stuwt de leaseprijs omhoog. We gaan enkel uit van de langste looptijd en het minimaal vereiste aantal kilometers. We tonen zodoende per aanbieder de laagste prijs.

Blijf hier altijd scherp op bij het leasen van jouw Skoda Citigo. Bij bijvoorbeeld Justlease moet je kiezen voor minimaal 12.000 kilometers per jaar, bij Athlon is dat voor private lease 5.000 kilometer.

Let bij het vergelijken ook op de hoogte van het eigen risico. We maken per leasemaatschappij inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw Skoda Citigo leasen

Jouw Skoda Citigo leasen kan zo voordelig mogelijk als je deze stappen volgt. Vergelijk per aanbieder de uitvoeringen en voorwaarden en profiteer!

Kies je toch liever voor een ander merk of model? Vergelijk hier het volledige private lease aanbod.

Bekijk alle auto’s