Skoda Karoq Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €526 per maand!

Bekijk de aanbieding

Het middelste broertje in de crossover-lijn van Skoda is nu ook privé te leasen. De Karoq is ruim, standaard rijk uigerust en geroemd door zijn fijne rijeigenschappen. Dankzij de verhoogde zit heb je altijd goed overzicht op de weg en blijft in- en uitstappen comfortabel. Lees alles over de Karoq, vergelijk alle prijzen en bespaar.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Skoda Karoq

Uitvoering

1.0 Business edition

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 29.100

Voorwaarden vergelijken

Het maandbedrag is sterk afhankelijk van het type auto dat je kiest. Maar ook de gekozen looptijd en kilometrage hebben effect. Zo moet je bijvoorbeeld meer betalen als je veel kilometers maakt. Dit heeft immers invloed op de restwaarde van de auto. We baseren de getoonde prijzen op een krappe kilometerbundel en een lange looptijd. Dat is dus per aanbieder het laagste tarief.

De maandbedragen die wij tonen in onze prijstabel zijn altijd gebaseerd op de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel. Zo kan je direct zien wat de absolute bodemprijs is per private lease aanbieder.

Tot slot; let tijdens het vergelijken ook op de hoogte van het eigen risico. We maken per leasemaatschappij inzichtelijk welke bedragen hieromtrent worden gehanteerd.

Jouw Skoda Karoq leasen

We hopen dat Private-lease-aanbiedingen.nl kan helpen in de zoektocht naar de beste private lease deal. Vergelijk nu en lease jouw Skoda Karoq voordeliger! Kies je toch liever voor een ander merk of model? Vergelijk hier het volledige private lease aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Toyota RAV4

toyota rav4 private lease

Vanaf €519 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Skoda Superb

skoda superb private lease

Vanaf €652 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Skoda Citigo

skoda citigo private lease

Vanaf €299 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Skoda Enyaq

skoda enyaq private lease

Vanaf €636 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto