Skoda Rapid Private Lease

Skoda is onderdeel van PON (Volkswagen groep) en staat daarom bekend als een betrouwbaar merk. De auto’s zitten bomvol Volkswagen technologie en hier zijn de kinderziektes natuurlijk al uit. Deze Rapid is ruim en erg voordelig, in elk geval in zijn klasse. Ook als private leaser rijd je voor een zeer schappelijk bedrag in deze mooie auto!


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Mazda MX-5

mazda mx 5 private lease

Vanaf €514 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Skoda Scala

Actie!
skoda scala private lease

Vanaf €418 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Skoda Octavia

skoda octavia private lease

Vanaf €559 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Skoda Karoq

skoda karoq private lease

Vanaf €524 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Vergelijken begint altijd met het kiezen van het aantal kilometers en de duur van de overeenkomst. Leasen voor een korte periode zorgt voor een stijging in de maandprijs. Dat geldt ook voor het rijden van veel kilometers.

We gaan uit van de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. Op deze manier zetten we alleen de laagst mogelijke prijzen van aanbieders tegen elkaar af. Let hier goed op bij het leasen van jouw Skoda Rapid. Bij private lease partij A is het minimum aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij partij B is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer. Dat beïnvloed de prijs.

Let bij het vergelijken ook op de hoogte van het eigen risico. We maken per leasemaatschappij inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw Skoda Rapid leasen

We hopen dat Private-lease-aanbiedingen.nl kan helpen in de zoektocht naar de beste private lease deal. Vergelijk nu en lease jouw Skoda Rapid voordeliger! Kies je toch liever voor een ander merk of model? Vergelijk hier het volledige private lease aanbod.

Bekijk alle auto’s