Skoda Rapid Private Lease

Skoda is onderdeel van PON (Volkswagen groep) en staat daarom bekend als een betrouwbaar merk. De auto’s zitten bomvol Volkswagen technologie en hier zijn de kinderziektes natuurlijk al uit. Deze Rapid is ruim en erg voordelig, in elk geval in zijn klasse. Ook als private leaser rijd je voor ...


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Volkswagen Golf

volkswagen golf private lease

Vanaf €299 p/mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Opel Astra

opel astra private lease

Vanaf €299 p/mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Skoda Octavia

skoda octavia private lease

Vanaf €415 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Skoda Fabia

skoda fabia private lease

Vanaf €279 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken
Vergelijken begint altijd bij het gekozen aantal kilometers en de duur van de overeenkomst. Leasen voor een korte periode zorgt voor een stijging in de maandprijs. Dat geldt ook voor het rijden van veel kilometers. We gaan uit van de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd. Zo vergelijken we altijd de laagst mogelijke prijzen.

Let hier goed op bij het leasen van jouw Skoda Rapid. Bij private lease partij A is het minimum aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij partij B is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer. Dat beïnvloed de prijs. Let bij het vergelijken ook op de hoogte van het eigen risico. We maken per leasemaatschappij inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw Skoda Rapid leasen
We hopen dat Private-lease-aanbiedingen.nl kan helpen in de zoektocht naar de beste private lease deal. Vergelijk nu en lease jouw Skoda Rapid voordeliger!