Smart Forfour Private Lease

Het iconische merk Smart is natuurlijk bekend geworden dankzij de kleinste auto ooit geïntroduceerd. Dit merk is de jongste telg in de Daimler familie, het moederbedrijf van Mercedes. De Forfour laat zien dat een Smart niet per se een tweezitter is. Deze ruimere Smart is nu ook als private lease...


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

SEAT Mii

seat mii private lease

Vanaf €269 p/mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Mitsubishi Space star

mitsubishi space star private lease

Vanaf €254 p/mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Polo

volkswagen polo private lease

Vanaf €299 p/mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Smart Fortwo

smart fortwo private lease

Vanaf p/mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

De hoogte van het maandbedrag wordt voornamelijk bepaald door de gekozen looptijd en kilometrage. Rijd je veel kilometers, dan stijgen de maandlasten. Kiezen voor een kortere looptijd stuwt ook de leaseprijs. We gaan in ons overzicht altijd uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd.

Houd hier rekening mee bij het leasen van jouw Smart Forfour. Bij bijvoorbeeld Xleasy begint de maximale looptijd bij 60 maanden, bij Yourlease is dat voor private lease 48 maanden. Dat zorgt voor prijsverschil.

Houd bij het vergelijken tevens rekening met de invloed van het eigen risico. De regeling omtrent WA -en cascodekking heeft invloed op de prijs.

Jouw Smart Forfour leasen

Je kan dus een hoop besparen door private lease aanbieders met elkaar te vergelijken. Volg waar mogelijk de stappen hierboven en lease jouw Smart Forfour extra voordelig! Kies je toch liever voor een ander merk of model? Vergelijk hier het volledige private lease aanbod.

Bekijk alle auto’s