Smart Fortwo Private Lease

Tsja, wat kunnen we nog zeggen over deze Smart. Het is eigenlijk een legendarische auto te noemen gezien zijn formaat. Met slechts 2,69 meter in lengte is het letterlijk de kleinste volwaardige bolide op de Europese markt. Dit maakt de Fortwo de ideale stadsauto en tegenwoordig is hij ook als private lease editie verkrijgbaar!


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Suzuki Celerio

suzuki celerio private lease

Vanaf €225 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Fiat Panda

fiat panda private lease

Vanaf €188 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Hyundai Ioniq

hyundai ioniq private lease

Vanaf €389 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Smart Forfour

smart forfour private lease

Vanaf €299 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Het maandbedrag is sterk afhankelijk van de gekozen kilometrage en de looptijd van het contract. Een contract sluiten voor een langere periode drukt de leaseprijs. Dat geldt ook voor kiezen voor minder kilometers. In onze vergelijking gaan we uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd.

Dit is erg belangrijk bij het leasen van jouw Smart Fortwo. Bij de ene private leasemaatschappij is het minimaal aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij de ander is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer.

Ook maken we per aanbieder inzichtelijk wat de regeling is omtrent het eigen risico. Prijzen hieromtrent lopen namelijk behoorlijk uiteen.

Jouw Smart Fortwo leasen

Het is niet voor alle auto’s mogelijk om te vergelijken maar voor deze Smart Fortwo wel. Doe hier je voordeel mee en scoor de beste private lease deal!
Kies je toch liever voor een ander merk of model? Vergelijk hier het volledige private lease aanbod.

Bekijk alle auto’s