Suzuki Celerio Private Lease

En de winnaar is: de Suzuki Celerio! Ja, dit is de stadsauto van het jaar 2018. Het is één van de voordeligste private lease auto’s van dit moment en dat speelt zeker een rol in het winnen van deze prestigieuze titel. Het klinkt gek om te zeggen over een auto, maar de prijs-kwaliteit verhouding is gewoon fantastisch.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

SEAT Leon

seat leon private lease

Vanaf €459 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Suzuki Swace

suzuki swace private lease

Vanaf €544 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Suzuki Vitara

suzuki vitara privat lease

Vanaf €399 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Suzuki Across

suzuki across private lease

Vanaf €885 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Twee factoren zijn zeer bepalend voor het uiteindelijke maandbedrag: de looptijd en de kilometrage. Meer kilometers rijden staat gelijk aan meer kosten. Een langere looptijd kiezen is weer bevorderlijk voor de leaseprijs. We laten altijd de laagst mogelijke prijs per aanbieder zien. Dat houdt dus in: de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel.

Als je ervoor kiest een Suzuki Celerio te leasen, let hier dan goed op. Bij private lease partij A is het minimum aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij partij B is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer. Dat beïnvloed de prijs.

Verder heeft de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per leasemaatschappij inzichtelijk welke bedragen worden aangehouden.

Jouw Suzuki Celerio leasen

Vergelijk de uitvoeringen en voorwaarden per leasemaatschappij en profiteer! Zo lease je jouw Suzuki Celerio gegarandeerd voor de beste prijs!
Bekijk je liever eerst nog een aantal andere auto’s? Vergelijk hier het volledige aanbod in de markt!

Bekijk alle auto’s