Tesla Model X Private Lease

De Model X is een elektrische SUV; een ruime auto met een indrukwekkende actieradius van 547 km. Tesla produceert enkel volledig elektrische auto’s en is frontrunner op dit vlak. Tot nu toe heeft Tesla drie modellen op de markt gebracht en de vierde zal spoedig volgen. Zetten we de modelnamen achter elkaar, dan spellen we: S3XY. Ze denken ook overal aan bij Tesla!


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Toyota Highlander

toyota highlander private lease

Vanaf €1258 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Volkswagen ID.4

volkswagen id.4 private lease

Vanaf €569 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Volvo XC60

volvo xc60 private lease

Vanaf €870 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Tesla Model Y

tesla model y private lease

Vanaf €589 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Net als in het zakelijke domein gaat het leasen van een auto hand in hand met een rits aan voorwaarden en bepalingen. Veel van deze voorwaarden zijn servicegerelateerd en belangrijk voor jou als potentiële leaser.

Hoe zijn de zaken bijvoorbeeld geregeld als je als klant pech krijgt? En wat als je op dat moment in het buitenland bent? Hoe snel wordt je geholpen en krijg je in de tussentijd vervangend vervoer? Denk ook aan de verzekeringen en het bijkomende eigen risico; al dit soort componenten hebben invloed op het leasetarief.

Verreweg de belangrijkste prijsbepaler heeft te maken met de looptijd en gekozen kilometerbundel. Lease je voor een lange periode, dan daalt de leaseprijs. Uiteraard geldt ook; des te meer kilometers je maakt, des te hoger het maandbedrag.

Jouw Tesla Model X leasen

Kortom: neem alle voorwaarden grondig door en vergelijk verstandig. Zo lease je jouw gloednieuwe Tesla Model X zo voordelig mogelijk! Bekijk je liever eerst nog een aantal andere auto’s? Vergelijk hier het volledige aanbod in de markt!