Toyota Highlander Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €1133 per maand!

Bekijk de aanbieding

De Highlander is de grote broer van de RAV4 en daarmee het meest ruime en exclusieve model van Toyota. Deze luxe SUV is verkrijgbaar met twee zitrijen óf als zevenzitter; ideaal voor grotere gezinnen. De Highlander is flink aan de maat, imposant en daarom ook erg zwaar. Gelukkig compenseer je in brandstofverbruik dankzij de krachtige hybridemotor van Toyota!


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Toyota Highlander

Uitvoering

2.5 HEV Style 182 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 65.300
€1133 Naar aanbieder

Voorwaarden vergelijken

Zodra je de ideale Highlander hebt gevonden, zal je een looptijd en een kilometerbundel moeten selecteren. Beide componenten hebben invloed op de prijs. Leasen voor een lange periode, zoals 60 maanden, drukt de maandlasten. Dat geldt ook voor het rijden van minder kilometers. Wij tonen op onze website per aanbieder altijd de laagste prijs.

Deze is dus gebaseerd op een lange looptijd en weinig KM’s. Let hier goed op, zo lease je jouw Toyota Highlander altijd voor het beste tarief. Zo is de laagste prijs bij de ene aanbieder gebaseerd op een periode van zes jaar. Bij de ander is dat vier jaar, dat zorgt voor prijsverschil. Verder is het goed om te letten op de hoogte van het eigen risico. Leasemaatschappijen hanteren ook hieromtrent uiteenlopende tarieven en voorwaarden.

Jouw Toyota Highlander leasen

We hopen dat Private-lease-aanbiedingen.nl kan helpen in de zoektocht naar de beste private lease deal. Vergelijk nu en lease jouw Toyota Highlander voordeliger. Wil je eerst nog een paar andere modellen bekijken? Vergelijk hier het totale aanbod in de markt!

Vergelijkbare auto’s

Toyota RAV4

toyota rav4 private lease

Vanaf €679 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Toyota Avensis

toyota avensis private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Toyota Corolla

toyota corolla private lease

Vanaf €479 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Toyota Yaris Cross

Actie!
toyota yaris private lease

Vanaf €399 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto