Volkswagen e-Up Private Lease

Met de innovatieve e-UP is Volkswagen eigenlijk al jaren een voorloper op gebied van rijden op stroom. Door vroegtijdig in te zetten op het ontwikkelen van elektrische modellen heeft juist Volkswagen op dit vlak ‘een voorsprong door technologie’. Het resultaat is een lijn aan ijzersterke en betrouwbare elektrische auto’s, waaronder deze e-UP.


Vergelijkbare auto's

Er zijn momenteel helaas geen aanbiedingen. Bekijk hier modellen met soortgelijke specificaties:

Smart Fortwo

smart fortwo private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Up

volkswagen up private lease

Vanaf €284 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen e-Golf

volkswagen e-golf private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Tiguan

volkswagen tiguan private lease

Vanaf €664 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Voorbeeld: bij partij A is het laagste leasetarief gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Je zit lang vast aan je contract maar het leasetarief is gunstig. Nu betaal je bij partij B tien euro extra per maand, maar dan wel op basis van een looptijd van 36 maanden.

Wat is nu de beste private lease deal? Volgens ons is het antwoord: dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Houd je van flexibiliteit in de vorm van een kortlopend contract? Of ga je uit van zekerheid en lease je zo voordelig mogelijk?

Wij maken op een eenvoudige en transparante manier inzichtelijk waar jij de leasedeal kan vinden die ideaal is voor jou. Ook de hoogte van het eigen risico heeft invloed op de leaseprijs. Houd er rekening mee dat het gestelde bedrag wordt gerekend per incident.

Jouw Volkswagen e-Up leasen

Kortom: let goed op de looptijd, de kilometerbundel en de bijkomende voorwaarden. Vergelijk alle private lease aanbiedingen en lease jouw Volkswagen e-Up voordeliger! Kies je toch liever voor een ander model? Vergelijk dan hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s