Volkswagen e-Up Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €414 per maand!

Bekijk de aanbieding

Met de innovatieve e-UP is Volkswagen eigenlijk al jaren een voorloper op gebied van rijden op stroom. Door vroegtijdig in te zetten op het ontwikkelen van elektrische modellen heeft juist VW op dit vlak ‘een voorsprong door technologie’. Het resultaat is een lijn aan ijzersterke en betrouwbare elektrische auto’s, waaronder deze e-UP.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Volkswagen e-Up

Uitvoering

e-Up 61kW

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 22.800

Voorwaarden vergelijken

Voorbeeld: bij partij A is het laagste leasetarief gebaseerd op een looptijd van 60 maanden. Je zit lang vast aan je contract maar het leasetarief is gunstig. Nu betaal je bij partij B tien euro extra per maand, maar dan wel op basis van een looptijd van 36 maanden.

Wat is nu de beste deal? Volgens ons is het antwoord: dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Houd je van flexibiliteit in de vorm van een kortlopend contract? Of ga je uit van zekerheid en lease je zo voordelig mogelijk?

Wij maken op een eenvoudige en transparante manier inzichtelijk waar jij de leasedeal kan vinden die ideaal is voor jou. Ook de hoogte van het eigen risico heeft invloed op de leaseprijs. Houd er rekening mee dat het gestelde bedrag wordt gerekend per incident.

Jouw Volkswagen e-Up leasen

Kortom: let goed op de looptijd, de kilometerbundel en de bijkomende voorwaarden. Vergelijk alle private lease aanbiedingen en lease jouw Volkswagen e-Up voordeliger! Kies je toch liever voor een ander model? Vergelijk dan hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Smart Fortwo

smart fortwo private lease

Vanaf €229 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Touran

volkswagen touran private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Passat

volkswagen passat private lease

Vanaf €573 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen ID.3

volkswagen id3 private lease

Vanaf €440 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto