Volkswagen ID.3 Private Lease

De gloednieuwe ID.3 is niet de eerste volledig elektrische auto uit de stal van Volkswagen. Wel is dit het eerste model dat is ontworpen en ontwikkeld met een EV-mindset. Het resultaat is verbluffend, Volkswagen beloofd een actieradius van 550 kilometer op een volle accu. De ID.3 is op het moment nog niet privé te leasen maar je kan de auto wel vast reserveren!


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

SEAT Mii

seat mii private lease

Vanaf €380 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen T-Cross

volkswagen t-cross private lease

Vanaf €339 /mnd

9aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Polo

volkswagen polo private lease

Vanaf €299 /mnd

9aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen T-Roc

volkswagen t-roc private lease

Vanaf €369 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto


Voorwaarden vergelijken

Het zal je snel opvallen dat de leaseprijs zeer afhankelijk is van de gekozen looptijd en kilometrage. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Een contract afsluiten voor een korte periode, zorgt altijd voor hogere maandlasten. We baseren de getoonde prijzen op een krappe kilometerbundel en een lange looptijd.

Dat is dus per private lease aanbieder het laagste tarief. Blijf hier altijd scherp op bij het leasen van jouw Volkswagen ID.3.

Zo is het laagste tarief bij bepaalde leasemaatschappijen gebaseerd op een periode van zes jaar. Bij de ander is dat vier jaar, dat zorgt voor prijsverschil. Ook tonen we de hoogte van het eigen risico. Om de overige voorwaarden te vergelijken, kan je het beste offertes opvragen bij verschillende partijen.

Jouw Volkswagen ID.3 leasen

Maak gebruik van bovenstaande tips en vergelijk verstandig. Nu je weet waar je op moet letten lease je jouw Volkswagen ID.3 extra voordelig. Kies je toch liever voor een ander model? Vergelijk dan hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s