Volkswagen Touran Private Lease

Vergelijk bij 1leasemaatschappijen

Lease al vanaf €629 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

De Volkswagen Touran is een luxe, comfortabele, volledige en multifunctionele auto. De Touran kan worden uitgerust met een derde zitrij, zo kan je tot zeven personen tegelijk te vervoeren. Klap de achterbanken in en er ontstaat een zee aan ruimte. In een handomdraai tover je de Touran om tot vijfzitter of praktische bestelbus.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Volkswagen Touran

Uitvoering

1.0 TSI Comfortline

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 38.100

Voorwaarden vergelijken

Twee factoren hebben een sterke invloed op het uiteindelijke maandbedrag: de looptijd en het aantal kilometers. Je kan dit vergelijken met een telefoonabonnement. Veel bellen (rijden) is duurder. Een kortlopend contract aangaan ook. We gaan in onze overzicht altijd uit van de laagste prijs per aanbieder: de kleinste kilometerbundel en de langste looptijd.

Neem dit in ogenschouw tijdens de zoektocht naar jouw Volkswagen Touran. Bij private lease partij A is het minimum aantal kilometers 12.000 per jaar. Bij partij B is dat bijvoorbeeld 5.000 kilometer. Dat beïnvloed de prijs. Ook de hoogte van het eigen risico is prijsbepalend. In bovenstaande prijstabel kan je in één oogopslag zien welke voorwaarden hieromtrent worden gehanteerd.

Jouw Volkswagen Touran leasen

Het private lease aanbod groeit snel. Hierdoor is er meer vergelijkingsmateriaal waardoor de kans dat je geld kan besparen toeneemt. Doe hier je voordeel mee en lease jouw Volkswagen Touran zo voordelig mogelijk! Kies je toch liever voor een ander model? Vergelijk dan hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Peugeot 5008

peugeot 5008 private lease

Vanaf €594 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Up

volkswagen up private lease

Vanaf €259 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen T-Cross

volkswagen t-cross private lease

Vanaf €339 /mnd

9aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Tiguan

volkswagen tiguan private lease

Vanaf €499 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto