Volkswagen Up Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €274 per maand!

Bekijk de aanbieding

De Volkswagen Up kan worden omschreven als de één van de beste stadsauto’s van dit moment. Een compacte bolide met veel laadruimte, minimale CO-2 uitstoot en een fantastisch laag verbruik. 1 op 24 rijden in een benzine-gedreven auto is natuurlijk ongekend. Ben je op zoek naar een zuinige private lease auto? De Volkswagen Up is absoluut het overwegen waard.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Volkswagen Up

Uitvoering

1.0 MPI 44 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €300

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

5.000 KM

Nieuwprijs

€ 16.900

Voorwaarden vergelijken

Heb je de ideale Volkswagen Up gevonden voor een mooi tarief? Dan is het tijd om ook de leasevoorwaarden te vergelijken. Tegenwoordig heb je bij het gros van de private lease aanbieders de optie om bepaalde componenten aan of uit te vinken. Denk aan zaken als: aanvullende verzekeringen zoals een SVI, een jaarlijkse wissel naar winterbanden of een protectieplan. Er zijn echter ook elementen die ongeacht jouw keuze invloed hebben op de leaseprijs.

Een goed voorbeeld hiervan is de bepaling omtrent schadevrije jaren. Bij onder andere Justlease krijg je namelijk korting op het leasetarief als je zes of meer schadevrije jaren hebt gereden en dat kan je zo €18 per maand schelen. Let op, want je kan natuurlijk ook de andere kant op beredeneren: stel, je bent beginnend bestuurder en je kan geen no-claim jaren overleggen, dan stijgt het maandbedrag en hierdoor ben je uiteindelijk misschien juist duurder uit bij Justlease.

Jouw Volkswagen Up leasen

Vergelijk de uitvoeringen en voorwaarden per leasemaatschappij en lease jouw Volkswagen Up voor de beste prijs! Kies je toch liever voor een ander model? Vergelijk dan hier het volledige aanbod.

Vergelijkbare auto’s

Volkswagen Golf

volkswagen golf private lease

Vanaf €549 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen e-Up

volkswagen e-up private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen ID.4

volkswagen id.4 private lease

Vanaf €569 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen T-Cross

volkswagen t-cross private lease

Vanaf €398 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto