Volvo V40 Private Lease

Vergelijk bij 1leasemaatschappijen

Lease al vanaf €510 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

Dit is de enige Volvo beschikbaar in het private lease segment en laten we wel wezen; het is al erg bijzonder dat je een auto van deze klasse kan leasen. Hier hangt een prijskaartje aan maar de rijdt dan wel in een gloednieuwe V40 van deze Scandinavische fabrikant. Deze ruime Volvo is van alle gemakken voorzien.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Volvo V40

Uitvoering

T2 polar

Eigen risico

Casco €450
WA €450

Looptijd

48 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 27.500

Voorwaarden vergelijken

Twee factoren zijn zeer bepalend voor het uiteindelijke maandbedrag: de looptijd en de kilometrage. Minder kilometers rijden staat gelijk aan lagere kosten. Een kortere looptijd kiezen stuwt de leaseprijs omhoog.

Om de vergelijking eerlijk te houden tonen we het goedkoopste abonnement per aanbieder, gebaseerd op weinig KM’s en een lange looptijd. Dat is zeer relevant bij het leasen van jouw Volvo V40.
Zo kan bijvoorbeeld het minimum aantal kilometers sterk uiteen lopen onder private lease aanbieders. Dit heeft altijd invloed op de maandlasten.

Verder heeft de hoogte van het eigen risico invloed op de kosten. We maken per leasemaatschappij inzichtelijk welke bedragen worden aangehouden.

Jouw Volvo V40 leasen

Jouw Volvo V40 leasen kan zo voordelig mogelijk als je deze stappen volgt. Vergelijk per aanbieder de uitvoeringen en voorwaarden en profiteer! Wil je eerst nog een paar andere modellen bekijken? Vergelijk hier het totale aanbod in de markt!

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

SEAT Tarraco

seat tarraco private lease

Vanaf €594 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Audi Q2

audi q2 private lease

Vanaf €549 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Audi A4

audi a4 private lease

Vanaf €702 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Volvo XC40

volvo xc40 private lease

Vanaf €565 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto