Volvo XC60 Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €1092 per maand!

Bekijk de aanbieding

De Volvo XC60 is wat ons betreft het toonbeeld van Zweedse topklasse. Een échte SUV; robuust, krachtig, ruim van binnen en groots van buiten. Er hangt uiteraard een prijskaartje aan een auto van dit formaat maar dan ben je ook wel van alle gemakken voorzien. De XC60 is erg zeldzaam in het private lease segment maar zodra er eentje opduikt, vind je ‘em hier!


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Volvo XC60

Uitvoering

2.0 PHEV Core Bright 257 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 68.200
€1092 Naar aanbieder

Voorwaarden vergelijken

Het te betalen maandbedrag is sterk afhankelijk van de gekozen looptijd en kilometrage. Let hier goed op. Zo moet je bijvoorbeeld meer betalen als je veel kilometers maakt. Dit heeft immers invloed op de restwaarde van de auto.

Om het vergelijken eenvoudig te maken, hanteren we per aanbieder altijd de goedkoopste bundel: weinig KM’s en een lange looptijd. Blijf hier altijd scherp op bij het leasen van jouw Volvo XC60.

Merk ook op dat niet alle leasemaatschappijen dezelfde staffels hanteren. Bij de ene partij kan je maximaal leasen voor 48 maanden, bij de ander 72. Ook de hoogte van het eigen risico heeft invloed op de leaseprijs. Houd er rekening mee dat het gestelde bedrag wordt gerekend per incident.

Jouw Volvo XC60 leasen

Wij nemen je het uitzoekwerk uit handen. Vergelijk eenvoudig de auto’s, prijzen en voorwaarden per aanbieder. Zo lease jij de Volvo XC60 voordelig. Wil je eerst nog een paar andere modellen bekijken? Vergelijk hier het totale aanbod in de markt!

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Renault Arkana

renault arkana private lease

Vanaf €529 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Honda HR-V

honda hr-v private lease

Vanaf €519 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen Taigo

volkswagen taigo private lease

Vanaf €424 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Volvo XC40

volvo xc40 private lease

Vanaf €664 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto