Volvo XC40 Private Lease

We zien steeds vaker auto’s van deze Scandinavische fabrikant terug in het private lease aanbod. Zo behoort sinds kort ook de nieuwe XC40 tot de opties. Hier hangt een flink leasetarief aan vast, maar dan rijd je wel in een Volvo. De XC40 is van alle gemakken voorzien en zit natuurlijk bomvol veiligheidsfeatures.


Vergelijk de aanbieders

Op dit moment zijn er geen aanbieders voor deze auto. Hieronder vind je vergelijkbare auto's:

Audi Q2

audi q2 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

BMW X1

bmw x1 private lease

Vanaf €599 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Volvo XC60

volvo xc60 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Volvo V40

volvo v40 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Voorwaarden vergelijken

Welke auto je ook kiest, je zal altijd een looptijd en een kilometerbundel moeten selecteren. Dit heeft invloed op de prijs. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Een contract afsluiten voor een korte periode, zorgt altijd voor hogere maandlasten. We tonen per aanbieder de laagste prijs. Deze is dus altijd gebaseerd op langste looptijd en zo min mogelijk kilometers. Houd hier altijd rekening mee bij het uitzoeken van jouw Volvo XC40.

Niet alle leasemaatschappijen hanteren hier dezelfde staffels. Bij de ene partij is de vanaf-prijs gebaseerd op 10.000 KM per jaar, bij de ander 5.000.

Let ook goed op de hoogte van het eigen risico. In sommige gevallen ligt deze rond de €150, maar bij andere aanbieders kan het oplopen tot €500.

Jouw Volvo XC40 leasen

Maak gebruik van bovenstaande tips en vergelijk verstandig. Nu je weet waar je op moet letten lease je jouw Volvo XC40 extra voordelig. Wil je eerst nog een paar andere modellen bekijken? Vergelijk hier het totale aanbod in de markt!

Bekijk alle auto’s