Volvo XC40 Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €719 per maand!

Bekijk de aanbieding

We zien steeds vaker auto’s van deze Scandinavische fabrikant terug in het private lease aanbod. Zo behoort sinds kort ook de nieuwe XC40 tot de opties. Hier hangt een flink leasetarief aan vast, maar dan rijd je wel in een Volvo. De XC40 is van alle gemakken voorzien en zit natuurlijk bomvol veiligheidsfeatures.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

Volvo XC40

Uitvoering

Recharge Core 175 kW - ACTIE

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 45.800

Voorwaarden vergelijken

Welke auto je ook kiest, je zal altijd een looptijd en een kilometerbundel moeten selecteren. Dit heeft invloed op de prijs. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Een contract afsluiten voor een korte periode, zorgt altijd voor hogere maandlasten.

We tonen per aanbieder de laagste prijs. Deze is dus altijd gebaseerd op langste looptijd en zo min mogelijk kilometers. Houd hier altijd rekening mee bij het uitzoeken van jouw Volvo XC40. Niet alle leasemaatschappijen hanteren hier dezelfde staffels. Bij de ene partij is de vanaf-prijs gebaseerd op 10.000 KM per jaar, bij de ander 5.000.

Let ook goed op de hoogte van het eigen risico. In sommige gevallen ligt deze rond de €150, maar bij andere aanbieders kan het oplopen tot €500.

Jouw Volvo XC40 leasen

Maak gebruik van bovenstaande tips en vergelijk verstandig. Nu je weet waar je op moet letten lease je jouw Volvo XC40 extra voordelig. Wil je eerst nog een paar andere modellen bekijken? Vergelijk hier het totale aanbod in de markt!

Vergelijkbare auto’s

Audi Q2

audi q2 private lease

Vanaf €499 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

BMW X1

bmw x1 private lease

Vanaf €709 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Volvo XC60

volvo xc60 private lease

Vanaf €862 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Volvo C40

volvo c40 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto