De top 10 private lease auto's van 2020

Lees alles over de meest gewilde leaseauto’s van 2020!

10 beste lease deals van 2020

Volkswagen Polo

Actie!
volkswagen polo private lease

Vanaf €339 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Toyota Aygo

Actie!
toyota aygo private lease

Vanaf €289 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

SEAT Ibiza

seat ibiza private lease

Vanaf €349 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Ford Fiesta

ford fiesta private lease

Vanaf €389 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

KIA Niro

kia e-niro private lease

Vanaf €480 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Nissan Qashqai

Actie!
nissan qashqai private lease

Vanaf €539 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Hyundai KONA

hyundai kona electric private lease

Vanaf €459 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Peugeot 108

peugeot 108 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Citroën C1

citroën c1 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Opel Astra

opel astra private lease

Vanaf €489 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

#1 Volkswagen Polo

Net als voorgaande jaren staat de Polo in de private lease top 10 en dit maal op nummer 1. Logisch ook, het is één van de meest verkochte auto’s in Nederland. De Polo is ruim, betrouwbaar en standaard rijk uitgerust. Bovendien is de Polo als private lease auto redelijk voordelig. Ten minste; als je er op het juiste moment bij bent.

Door de populariteit van de Polo is deze auto ook voor leasemaatschappijen commercieel gezien interessant. Bij tijd en wijlen wordt de Polo aangeboden voor een écht scherp leasetarief. Zo ook nu. Bij Ikrij rijd je al weg in de luxere Life edition vanaf €360 per maand!
Vergelijk deals

volkswagen polo v5

#2 Toyota Aygo

De afgelopen jaren was de Opel Karl de populairste compacte private lease auto van Nederland. Dit jaar heeft de Toyota Aygo zijn plaats ingenomen. De twee auto’s zijn vergelijkbaar qua formaat, prestaties en prijs/kwaliteit verhouding.

Het instapmodel van de Aygo, de X edition, is onder andere uitgerust met: traction control, neerklapbare achterbanken, LED verlichting en start/stop systeem. In de regel ligt de leaseprijs voor de Aygo rond de €280. Sporadisch zien wij leasetarieven rond de €250, wachten op een betere deal kan dus lonen. Lees hier meer over de Toyota Aygo.
Vergelijk deals

toyota aygo v1

#3 SEAT Ibiza

Auto’s van deze fabrikant hebben in het verleden nooit een plek kunnen bemachtigen in de top 10. Maar zoals aangegeven is er vanuit privé leasers ook steeds meer vraag naar ruimere en luxere auto’s. De Ibiza voldoet aan deze eisen en is ook nog eens te leasen voor een schappelijk tarief.

Op dit moment is de Ibiza extra voordelig te leasen bij onze partner Xleasy. Al vanaf €349 per maand rijd je in deze knappe hatchback, een topdeal wat ons betreft! De Ibiza is standaard rijk uitgerust en je kan kiezen uit verschillende uitvoeringen. Lees hier meer over de SEAT Ibiza.
Vergelijk deals

seat ibiza v3

#4 Ford Fiesta

Allicht wat burgerlijk, maar niet voor niets een publieksfavoriet. De Fiesta is wat je noemt een degelijke auto. Alles wat erop zit, dat gebruik je ook. Geen overbodige functionaliteiten dus. Het broertje van de Fiesta, de Focus, vinden we niet meer terug in de top 10 van 2020. Leasers geven dit jaar toch de voorkeur aan de zuinige Fiesta.

Naast een gunstig verbruik, biedt deze hatchback ook andere voordelen. Zo staan ook de thema’s ‘veiligheid en comfort’ hoog op de prioriteitenlijst van Ford. Elke Fiesta is onder andere voorzien van: elektrische ramen, traction control, airco, in hoogte verstelbare stoelen en stabiliteitsregeling.
Vergelijk deals

ford fiesta v3

#5 KIA Niro

Deze hardloper van KIA is naar verwachting ook in 2020 gewild. Met name voor de hybride variant worden op dit moment veel offertes aangevraagd. Dit terwijl hier toch een flink prijskaartje aan hangt: minimaal €459 per maand. Echter, als we dit tarief vergelijken met hybrides van hetzelfde kaliber, komt de Niro goed uit de bus.

De Niro is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zelfs het instapmodel is rijk uitgerust. Zo is deze voorzien van: achteruitrijcamera, Apple carplay, climate control, lane assist en stuurwielbediening. Lees hier meer over de KIA Niro.
Vergelijk deals

#6 Nissan Qashqai

Tegenwoordig zie je erg veel crossovers op de weg en het is onder andere de Qashqai die deze trend in beweging heeft gezet. De hoge instap zorgt voor een lekkere zithouding en goed overzicht op de weg. Combineer dit met een zuinige motor en een dosis luxe en ‘Bob is your uncle’!

Ten opzichte van vorig jaar zakt de Qashqai van de tweede positie naar nummer zes, maar de hoogtijdagen zijn nog niet voorbij voor deze Nissan. Er gaan reeds geruchten rond dat we medio 2020 een nieuwe drie-liter Qashqai mogen verwachten. Een rijkelijk uitgedoste editie die hoogstwaarschijnlijk ook beschikbaar wordt gesteld voor privé leasers.
Vergelijk deals

nissan qashqai v5

#7 Hyundai Kona

De Kona was al populair en dankzij de huidige aanbieding van ANWB wordt deze Hyundai nog aantrekkelijker. Al vanaf €464 per maand rijd je in deze compacte crossover, en dan hebben we het over de hybride variant. De eerste kilometers van een rit kunnen volledig elektrisch worden afgelegd, daarna schakelt de boordcomputer over op benzine. Een zuinige auto dus en vooral voor de korte afstanden.

Naast zuinig is de Kona ook nog eens ruim en luxe uitgerust. Voor een volledige lijst aan specificaties; lees hier meer over de Hyundai Kona en zijn volledig elektrische evenknie.
Vergelijk deals

hyundai kona electric v1

#8 Peugeot 108

We zien dit jaar een duidelijke trend en verschuiving in vraag vanuit de markt. Luxe modellen, elektrische auto’s, crossovers en SUV’s zijn populair en dat zien we terug in de top 10 van 2020. Maar de compacte auto’s zijn natuurlijk niet volledig verdwenen uit de private lease top 10. En in dat A-segment is de 108 natuurlijk niet weg te denken.

De Benjamin uit de Peugeot familie is al jarenlang een hardloper in Nederland. De 108 is compact, zuinig, voordelig en redelijk rijk uitgerust. Je rijdt in deze kleine krachtpatser vanaf €279 per maand. Dat is tot nu toe één van de laagste leasetarieven die we zijn tegengekomen.
Vergelijk deals

peugeot 108 v5

#9 Citroën C1

Ook de C1 blijft relevant maar zakt wel een aantal plekken in de top 10. Qua opties, vermogen en functionaliteiten is de C1 te vergelijken met de Aygo. Beide modellen zijn uitgerust met alle basisfunctionaliteiten en niet heel veel meer. Denk aan: traction control, stuurbekrachtiging, lichtsensoren, een boordcomputer en airco.

De leaseprijzen voor de C1 schommelen sterk, maar op het moment kan je deze Citroën leasen vanaf €279 per maand (occasion only)! Dat is echt een goede deal, ook gezien de korte looptijd! Lees hier meer over de Citroën C1.
Vergelijk deals

citroen c1 v4

#10 Opel Astra

De hekkensluiter is de Astra. Het is jaar in jaar uit één van de meest gewilde leaseauto’s in het zakelijke segment. Toch verliest deze Opel aan populariteit onder de privé leasers. Waarschijnlijk omdat de Astra de afgelopen jaren een stukje duurder is geworden.

De Astra is te vergelijken met modellen als de Ford Fiesta of de Volkswagen Polo. Qua leaseprijs en functionaliteiten ontlopen deze modellen elkaar niet enorm. Zo zijn al deze auto’s onder andere voorzien van cruise control, regensensoren, airconditioning en een slim navigatiesysteem. Lees hier meer over de Opel Astra.
Vergelijk deals

opel astra v1

Ook populair in 2020

Renault ZOE

renault zoe private lease

Vanaf €567 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Cupra Born

cupra born private lease

Vanaf €499 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Peugeot e-2008

Actie!
peugeot e-2008 private lease

Vanaf €479 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Mercedes EQA

mercedes eqa private lease

Vanaf €549 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Nieuwe private lease deals

MG ZS

mg zs private lease

Vanaf €429 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

SEAT Mii

seat mii private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Mazda MX-30

mazda mx-30 private lease

Vanaf €469 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Volkswagen ID.5

volkswagen id.5 private lease

Vanaf €679 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto