Arval

Niet voor niets 13 maal op rij verkozen tot beste leasemaatschappij

Arval is opgericht in 1989 en vanaf het prille begin onderdeel van PNB Paribas. Het bedrijf is actief in 29 landen en met 6.500 medewerkers beheren ze 1,1 miljoen auto’s. Het uitgebreide klantportfolio maakt Arval één van de grootste leasemaatschappijen van dit moment. Als we even inzoomen op de Nederlandse markt zien we ook dat deze aanbieder het erg goed doet. Het wagenpark bestaat hier uit ruim 37.000 auto’s en Arval volgt concurrenten Leaseplan, PON en Athlon daarmee op de hielen.

Arval geeft u niet alleen wat u vraagt, maar wat u altijd al had willen hebben’. Dat is de slogan van deze multinational. Het naleven van deze belofte heeft er voor gezorgd dat Arval voor de 13de maal op rij is uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij van Nederland! Na het behalen van dit denderende succes in het zakelijke segment is het nu ook voor particulieren mogelijk om te leasen bij deze aanbieder.

Ook als privé leaser kan je bij deze partij rekenen op goede voorwaarden, gunstige prijzen en fantastische service. Zo is het overeengekomen leasetarief altijd inclusief WA, casco en Persoonlijke Ongevallen Inzittendenverzekering met een lage eigen bijdrage van EUR 225,00. Daarnaast is pechhulp in heel Europa bij de prijs inbegrepen. Ook is Arval in het bezit van het Keurmerk Private Lease, waardoor je altijd veilig, verantwoord en vertrouwd zaken kan doen met deze partij.

Over het privé lease aanbod
Het private lease aanbod van Arval bestaat op dit moment uit ongeveer 35 auto’s. Je kan als leaser niet alleen kiezen uit de gangbare en populaire modellen. Ook luxere varianten als de Volkswagen T-Cross en de Audi A3 behoren tot de opties. Je kan kiezen uit auto’s van 17 merken dus er is voor ieder wat wils.
Als je niet per se een nieuwe auto wilt leasen is het bij Arval ook mogelijk te kiezen voor een occasion. Hierdoor valt het maandbedrag lager uit. Alle eerlijkheid geboden, het aanbod tweedehands auto’s is hier niet enorm. In de regel vinden wij rond de drie occasions terug in de showroom.

Bekijk hier het volledige private lease aanbod van Arval.

Over de voorwaarden
Ook bij de beste leasemaatschappij van Nederland doe je er verstandig aan om alle voorwaarden goed door te nemen. Vooral omdat deze sterk uiteenlopen per aanbieder en grote invloed hebben op het maandtarief. We raden je daarom aan om voor de volledige lijst aan voorwaarden even een kijkje te nemen op de website van deze aanbieder.