Ikrij.nl

Één van de voordeligste private lease aanbieders

Ikrij is een relatief nieuwe speler in de branche. Dat is logisch, het is een private lease speler pur sang en dan hebben we het over een jonge markt. Toch brengt het bedrijf veel lease-ervaring ter tafel. Ikrij is namelijk onderdeel van de Wittebrug groep, een gerenommeerde autodealer.

Dit brengt voor klanten automatisch grote voordelen met zich mee. Zo is het altijd mogelijk om jouw potentiële leaseauto even te bekijken bij één van de aangesloten vestigingen. Je kan een proefrit maken en dat is, vreemd genoeg, bij lang niet alle leasemaatschappijen een mogelijkheid. Tevens kunnen klanten bij eventuele panne met de auto direct terecht bij een service center in de regio. Deze premium service wordt overigens knap genoeg gecombineerd met zeer gunstige leasetarieven.

Ikrij is inmiddels een aantal jaar onderweg en ruim 1.000 Nederlanders rijden reeds in een auto van deze leasemaatschappij. Ze hebben dus een vrij bescheiden groei doorgemaakt maar dit kan je ook zien als iets positiefs. Blijkbaar draait er binnen het bedrijf geen gigantische marketingmachine op volle toeren. Wij kunnen ons voorstellen dat acquisitiekosten hierdoor laag blijven voor deze partij. Wat de verklaring ook is: Ikrij is in staat om auto’s aan te bieden voor superlage prijzen. Klik maar eens een paar auto’s aan in onze showroom, Ikrij komt erg vaak als voordeligste aanbieder uit de bus.

Over het privé lease aanbod
In de regel biedt Ikrij rond de 25 private lease auto’s aan en dit zijn vrijwel altijd de populaire auto’s van dat moment. Bij tijd en wijlen zien we ook unieke bolides zoals de Volkswagen T-roc terug in het aanbod. Het configureren van je auto is bij deze partij wel erg beperkt. Het is dus niet mogelijk om je auto samen te stellen naar wens.

Zoals gezegd zijn de leaseprijzen bij Ikrij altijd erg gunstig maar let tijdens het vergelijken goed op. De geadverteerde prijs is altijd gebaseerd op een kilometrage van 5.000 kilometer per jaar en dat is vrij minimaal. Als je kiest voor een ruimere kilometerbundel, dan stijgt de prijs automatisch.

Zoek je echt naar de laagste leaseprijs? Dan kan je bij Ikrij kiezen voor een occasion, deze vinden wij sporadisch terug in de showroom. Ook is het mogelijk om je auto te laten bestickeren. Je maakt dan reclame voor het bedrijf in ruil voor een gereduceerd tarief. De korting kan dan oplopen tot maar liefst €15 per maand.

Bekijk hier het volledige private lease aanbod van Ikrij.

Over de voorwaarden
Ikrij draagt het Keurmerk Private Lease. Je bent hierdoor als klant verzekerd van een aantal voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld na het ondertekenen van het contract altijd 14 dagen bedenktijd. Maar naast overkoepelende bepalingen is het ook van belang de kleine lettertjes in acht te nemen. We raden je daarom aan om de website van Ikrij te raadplegen voor een volledige opsomming van de voorwaarden.