Mijndomeinauto

Lees alles over één van de grondleggers van private lease

Mijndomeinauto is opgericht in 2010 en is daarmee één van de grondleggers op het gebied van private lease. Moederbedrijf Mijndomein, een grote speler op het gebied van domeinregistratie en hosting, was op zoek naar een lucratieve manier om het merk onder de aandacht te brengen. Ze wisten uit ervaring dat het offline laden van een merk flinke kosten met zich mee brengt. Zo was bijvoorbeeld het adverteren via abri’s zo duur, “je kan voor hetzelfde geld een auto rijden” werd eerst grappend gezegd. Dit bracht de innovator wel op een idee. Het bereik van een rijdende abri, in de vorm van een auto, is ook enorm. Hieruit werd het idee ontwikkeld voor gesponsorde lease auto’s. Berijders promoten Mijndomein en krijgen in ruil hiervoor een korting op de maandlasten die gepaard gaan met het leasen van een auto.

Dit initiatief heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. De naamsbekendheid van Mijndomein.nl steeg in anderhalf jaar van 3% naar 9%. Dit heeft er mede toe geleid dat het websitebezoek is toegenomen met ruim 20%. Een hele slimme manier om van klanten ambassadeurs te maken dus. Concurrenten van Mijndomeinauto hebben dit concept later vrijwel allemaal overgenomen.

Je bent als klant van Mijndomeinauto uiteraard niet verplicht om de auto te laten bestickeren. Toch is dit wel aan te raden. De stickers zijn niet enorm prominent zichtbaar en het levert jou als leaser een korting op van €40 per maand! Van alle leasemaatschappijen in Nederland is dit verreweg de hoogste stickerkorting die wordt aangeboden.

Een stukje huishoudelijke informatie: Mijndomeinauto is gevestigd in IJsselstein en klanten beoordelen het deze leasemaatschappij met een 9,4. Wil je direct contact opnemen met dit bedrijf? Bekijk dan hier de contactgegevens.

Over het private lease aanbod
Mijndomeinauto heeft een relatief klein aanbod. Gemiddeld genomen kan je kiezen uit ongeveer 12 tot 15 auto’s. Hier zitten een aantal populaire auto’s tussen zoals de Opel Karl en de nieuwe Peugeot 108. Ook zitten er een aantal modellen tussen die je niet snel kan vinden bij andere leasemaatschappijen zoals de Renault Zoë. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan maar dit staat nog steeds in een schappelijke relatie tot de nieuwprijs van dit soort luxe auto’s. Bekijk hier het volledige aanbod op Mijndomeinauto.nl.

Over de voorwaarden
We blijven onze bezoekers adviseren: kijk niet enkel naar de leaseprijs maar neem ook de bijkomende voorwaarden in acht. Belangrijke bepalingen in een overeenkomst kunnen sterk verschillen tussen leasemaatschappijen onderling.