Priveleasecenter

Lees alles over de populairste lease-intermediair van Nederland!

Priveleasecenter valt onder de paraplu van moederorganisatie 1Mobility Group B.V. Deze groep is een dienstverlenende partij voor zowel autobedrijven als MKBers en heeft meerdere labels ontwikkeld. Naast Priveleasecenter maken ook Shortleasecenter, Financialleasecenter en Autoleasecenter onderdeel uit van 1Mobility Group.
Met de laatstgenoemde website bestieren ze de markt als lease-intermediair. Hierdoor zijn ze niet gebonden aan een lease- of financieringsmaatschappij. Dit maakt dus ook dat er merkonafhankelijk geopereerd kan worden.

Bij Priveleasecenter staat een goede service hoog in het vaandel. Via de website kan je gemakkelijk in contact komen met een medewerker door gebruik te maken van de chatfunctie. Je kan uiteraard ook gewoon bellen, je krijgt dan direct een mobiliteitsadviseur aan de lijn. Getraind personeel die ook écht verstand hebben van auto’s en alle leaseconstructies. De sterke focus op serviceverlening heeft deze aanbieder geen windeieren gelegd. Klanten beoordelen Priveleasecenter gemiddeld met een 8,8 en dat is erg hoog.

De website is onlangs onderworpen aan een redesign en is sindsdien een stuk gebruiksvriendelijker. Middels handige filters is het volledige auto-aanbod eenvoudig terug te brengen tot een relevantere selectie. Geef je voorkeuren op en kies de auto die voldoet aan jouw wensen. Alle modellen worden netjes gepresenteerd met mooie foto’s en een flinke lap begeleidend schrijven. Zo vind je bijna altijd de informatie die je nodig hebt.

Over het aanbod
Voor onze oplettende bezoekers kan het opvallen dat het aanbod van Priveleasecenter sterk overeenkomt met dat van Justlease. Dat klopt, als intermediair werkt 1Mobility Group B.V. nauw samen met deze partij. Vaak komen prijzen tussen de twee ook overeen, maar voor bepaalde auto’s is er wel een verschil in de tarieven of voorwaarden te vinden. Wees hier scherp op.

Op de website van Priveleasecenter vinden we gemiddeld genomen 30 auto’s terug. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn in beperkte mate zelf te configureren. Dit in tegenstelling tot de concurrentie, waar je vaak enkel kan kiezen voor een vooraf samengestelde auto. Normaal gesproken betaal je als consument een flink additioneel bedrag voor deze service maar Priveleasecenter weet de prijzen toch laag te houden.

Bekijk hier het volledige aanbod.

Over de voorwaarden
We zeggen wel vaker: een goed private lease tarief staat niet gelijk aan een goede deal. Duik daarom altijd even dieper in de additionele voorwaarden die komen kijken bij een contract. Zelfs als het gaat om een welbekende partij. Vooral omdat de voorwaarden sterk uiteenlopen per aanbieder en grote invloed hebben op het maandtarief.
We tonen de belangrijkste bepalingen op onze site, maar voor een volledig overzicht raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van de aanbieder.