Nefkens - Sterkeactie.nl

Privé leasen kan nu ook bij de grootste Peugeot dealer van Nederland

Nefkens is ruim 140 jaar geleden opgericht door ondernemers van eigen bodem. Het bedrijf is serieus gegroeid en telt inmiddels meer dan 20 vestigingen, voornamelijk te vinden in Noord-Holland, Midden-Nederland en Brabant. Nefkens is hiermee officieel de grootste Peugeot dealer van Nederland, en dat al jaren lang.

Als een bedrijf al bijna anderhalve eeuw meegaat, dan is dat niet zomaar. Nefkens staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Je kan hier terecht voor een occasion of een gloednieuwe auto, of je deze nu wilt kopen of zakelijk wilt leasen.

Maar de enorme opkomst van private lease in Nederland is ook Nefkens niet ontgaan. Om te voldoen aan de vraag uit de markt is Sterkactie.nl in het leven geroepen. Hier kunnen consumenten eenvoudig een nieuwe leaseauto uitzoeken, en dan wel een Peugeot natuurlijk.

Leasen bij een partij van dit formaat biedt fraaie voordelen. Zo kan je altijd kiezen uit de nieuwste auto’s. Per model zijn ook alle uitvoeringen beschikbaar, dat is bij veel concurrenten vaak niet het geval. Bovendien kan je voor service, onderhoud en reparatie terecht bij 20 vestigingen in Nederland. En als je Peugeot bij Nefkens niet in goede handen is, waar dan wel?

Over het privé lease aanbod
In de regel is er op elk moment wel een mooie deal te scoren bij Nefkens. Er staan rond de tien deals op de website en twee of drie hiervan zijn echt interessant. Op dit moment is bijvoorbeeld de Peugeot 108 erg voordelig. Ook de ruimere Peugeot 2008 is nu te leasen voor een mooi bedrag. Vergelijk hier de prijzen van alle modellen van Peugeot.

Of bekijk direct het volledige aanbod van Sterkeactie.

Over de voorwaarden
Op de website Sterkeactie.nl kunnen wij vreemd genoeg helemaal niks terugvinden over bijkomende voorwaarden. Dit terwijl de leaseprijs sterk afhankelijk is van contractuele bepalingen. Moet je bijvoorbeeld een borg betalen? En wat als je door omstandigheden het maandbedrag niet kan betalen?
Dit zijn allemaal belangrijke zaken. Het is natuurlijk allemaal informatie die je eenvoudig op kan vragen bij Nefkens. Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend en hier staat alle relevante informatie in. Neem hiervoor een kijkje op Sterkeactie.nl.