Private lease Citroën

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Citroën voordelig!

Populairste Citroën aanbod

Citroën ë-C3

citroen e-c3 private lease

Vanaf €354 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Citroën ë-C4

Actie!
citroën c4 private lease

Vanaf €498 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Citroën C4

citroën c4 private lease

Vanaf €489 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Citroën C3 Aircross

citroen c3 aircross private lease

Vanaf €454 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Zo werkt private lease

Private lease stelt je in staat om voor vastgesteld maandbedrag in een nieuwe Citroën te rijden. Hier komen dus geen grote investeringen bij kijken. Kostenposten als onderhoud, wegenbelasting en verzekeringen zijn bij de prijs inbegrepen. Ook de benodigde verzekeringen zijn meegenomen in het tarief. Op die manier weet je precies wat maandelijks kwijt bent aan je auto. Je hoeft alleen nog maar te tanken! Zo rijd je zorgeloos in je nagelnieuwe Citroën

Jij bepaalt als leaserijder zelf hoe lang je de auto nodig hebt. Ook geef je aan hoeveel kilometers je jaarlijks wilt rijden. Dit zijn, naast de gekozen auto, de factoren die de grootste invloed hebben op de uiteindelijke leaseprijs. Meer kilometers staat gelijk aan een hoger maandbedrag. Bij een langere looptijd dalen de maandlasten. Houd hier rekening mee bij het vergelijken van de aanbieders.

De leasetarieven tussen verschillende leasemaatschappijen kunnen flink uiteenlopen. Dit laat zien dat je eigenlijk altijd geld kan besparen door alle prijzen te vergelijken. Je kan hiervoor meerdere websites bezoeken maar wij stellen je in staat om dit centraal te regelen. Kies je favoriete Citroën, vergelijk en vraag je offerte aan!

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.