Private lease Citroën

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Citroën voordelig!

Populairste Citroën aanbod

Volledig Citroën aanbod

Jij bepaalt als leaserijder zelf hoe lang je de auto nodig hebt. Ook geef je aan hoeveel kilometers je jaarlijks wilt rijden. Dit zijn, naast de gekozen auto, de factoren die de grootste invloed hebben op de uiteindelijke leaseprijs. Meer kilometers staat gelijk aan een hoger maandbedrag. Bij een langere looptijd dalen de maandlasten. Houd hier rekening mee bij het vergelijken van de aanbieders.

Waar lease ik mijn Citroën voordelig?

De leasetarieven tussen verschillende leasemaatschappijen kunnen flink uiteen lopen. Dit laat zien dat je eigenlijk altijd geld kan besparen door alle prijzen te vergelijken.
Laten we er bij wijze van voorbeeld vanuit gaan dat je de nieuwe Citroën C1 op het oog hebt. Bij Mijndomein is deze auto te leasen voor €259 per maand, uitgaande van een contract van 60 maanden. Dezelfde auto is bij ANWB €66 per maand goedkoper. Door even te vergelijken bespaar je dus €3.960 (€66 maal 60 maanden). Enorm!

Er is dus een flinke besparing te realiseren door te vergelijken. Je kan hiervoor meerdere websites bezoeken maar wij stellen je in staat om dit centraal te regelen. Kies je favoriete Citroën, vergelijk en vraag je offerte aan!

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.