Private lease Dacia

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Dacia voordelig!

Populairste Dacia aanbod

Dacia Jogger

dacia jogger private lease

Vanaf €409 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Dacia Spring

dacia spring private lease

Vanaf €318 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

Dacia Sandero

dacia sandero private lease

Vanaf €324 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Dacia Duster

dacia duster private lease

Vanaf €419 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Zo werkt private lease

Met private lease rijd je in een hagelnieuwe Dacia voor een vast maandbedrag. Je hoeft geen auto te kopen, je leent deze als het ware van de leasemaatschappij. Elke maand betaal je hiervoor een vast bedrag. Additionele kosten die komen kijken bij het bezitten van een auto zijn opgenomen in het maandtarief. Denk aan verzekeringen, afschrijvingen en onderhoud. Je hoeft enkel nog je Dacia te voorzien van brandstof. Dat zijn de enige variabele kosten.

Als klant bepaal je zelf de duur van de overeenkomst. Tevens geef je zelf aan hoeveel kilometers je per maand verwacht te rijden. Dit zijn, naast de gekozen auto, de twee factoren die de grootste invloed hebben op de uiteindelijke leaseprijs. Minder kilometers staat gelijk aan een lager maandbedrag. Bij een kortere looptijd stijgen de maandlasten.

In al onze vergelijkingen tonnen we de laagst mogelijke leaseprijs per aangeboden Dacia. Wij maken besparen eenvoudig door vrijwel alle leasemaatschappijen in de markt op rij te zetten. Selecteer de gewenste Dacia, vergelijk de prijzen, de voorwaarden en dien direct een offerte-aanvraag in bij de aanbieder die bij jou past.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 private lease modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.