Private lease MINI

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe MINI voordelig!

Populairste MINI aanbod

MINI Countryman

mini countryman private lease

Vanaf €815 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

MINI Electric

mini electric private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

MINI One

mini mini private lease

Vanaf €510 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

MINI Clubman

mini clubman private lease

Vanaf €726 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Als klant bepaal je zelf de duur van de overeenkomst. Tevens geef je zelf aan hoeveel kilometers je verwacht te rijden. De keuzes die je hierin maakt hebben invloed op de maandprijs. Kies je voor een langere looptijd dan krijg je korting op het maandbedrag. Meer kilometers rijden zorgt uiteraard voor een stijging in kosten.

Waar lease ik mijn MINI voordelig?

De leasetarieven tussen verschillende leasemaatschappijen kunnen flink uiteen lopen. Zo is bijvoorbeeld de MINI One op het moment verkrijgbaar bij zeven private lease aanbieders. Een aantal hiervan bieden eenzelfde uitvoering aan: de One First 3-deurs.
Deze editie is te leasen bij Van Ekris vanaf €315 per maand. Deze prijs is gebaseerd op een looptijd van vier jaar en een kilometerbundel van 10.000 kilometer per jaar. Exact dezelfde MINI is bij aanbieder Lease’m verkrijgbaar voor €405 per maand. Een verschil van €90 per maand dus! Als we dit bedrag vermenigvuldigen met de looptijd van 48 maanden, dan komt dat neer op €4.320, een enorme besparing!

In één oogopslag kan je per auto zien waar je deze het voordeligst kan leasen. Naast de leasetarieven maken we het ook mogelijk eenvoudig de voorwaarden per aanbieder te vergelijken.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.