Private lease Skoda

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Skoda voordelig!

Populairste Skoda aanbod

Volledig Skoda aanbod

Skoda Citigo

skoda citigo private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Skoda Octavia

skoda octavia private lease

Vanaf €457 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Skoda Fabia

skoda fabia private lease

Vanaf €293 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Skoda Kamiq

skoda kamiq private lease

Vanaf €379 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

De lengte van de looptijd van het contract is up to you. Ook geef je zelf aan hoeveel kilometers je verwacht te rijden in de auto. Veel kilometers rijden staat uiteraard gelijk aan meer kosten. Probeer daarom goed in te schatten hoeveel je verwacht te rijden in een jaar. Verder geldt: des te langer de looptijd, des te lager het maandbedrag.

Waar lease ik mijn Skoda voordelig?

Als je een bepaalde auto op het oog hebt dan lease je deze het liefst zo voordelig mogelijk. Aanbieders hanteren uiteenlopende prijzen. Het is dus zaak om op prijs te vergelijken.

Laten we als voorbeeld de Skoda Octavia combi uitlichten. Deze is bij Lease’m verkrijgbaar voor €420 per maand. Voor eenzelfde overeenkomst betaal je bij Lease.auto maandelijks €476. Deze bedragen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden. Kiezen voor de voordeligste aanbieder scheelt dus €56 maal 48 maanden, dat komt neer op €2.688. Een flinke besparing!

Wij maken het zoeken en vergelijken eenvoudig. Kies je favoriete Skoda, vergelijk leasemaatschappijen op voorwaarden en prijs en schiet direct je offerte-aanvraag in bij verschillende aanbieders.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 170 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.