Private lease senioren

Kan je als 65 plusser privé een auto leasen? Lees er alles over

Private lease voor senioren, hoe werkt dat?

Private lease voor senioren is bedoeld voor mensen die met pensioen zijn. Senioren zijn steeds actiever en willen hierbij mobiel blijven. Voor ouderen zitten er aardig wat voordelen aan een particuliere leaseauto.

Private lease uit voorraad, waar kan ik terecht?

private lease voorraad

Privé leasen uit voorraad heeft één gigantisch voordeel; je kan direct wegrijden in jouw nieuwe leaseauto. Omdat leasemaatschappijen regelmatig auto’s inkopen op grote schaal, zijn deze modellen vaak direct beschikbaar. Leasen uit voorraad maakt hiermee ook gehakt van één van de grootste nadelen die privé leasers ervaren; de levertijd.

Private lease als ZZP’er, is dat verstandig?

private lease zzp

Ja, private lease kan voor ZZP’ers en ondernemers in veel gevallen voordelig uitpakken. Voordat je een beslissing maakt is het verstandig alle voor- en nadelen in acht te nemen. Wij zetten in dit artikel de belangrijkste punten op een rijtje zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Kan ik privé leasen voor een korte periode?

shortlease particulier

Heb je een nieuwe baan en is je werkplek lastig te bereiken met het OV? Of ben je aan het sparen voor een nieuwe auto en heb je voor een overbruggende periode vervoer nodig? Dan kan leasen voor een korte termijn een goede uitkomst bieden. Maar hoe werkt dit precies?