KIA e-Niro Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €521 per maand!

Bekijk de aanbieding

Deze razend populaire KIA is nu ook verkrijgbaar als volledig elektrisch aangedreven versie; de e-Niro! Zuinig en milieuvriendelijk rijden zonder concessies. De e-Niro is ruim, robuust en alsnog ligt het bereik op een volle accu rond de 450 kilometer volgens WLTP. Dat is indrukwekkend, zeker voor een crossover. Niet voor niets is deze KIA meerdere malen verkozen tot auto van het jaar. Bij Justlease lease je nu al de nieuwste e-Niro (2022).


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

KIA e-Niro

Uitvoering

65 kWh Dynamic 160 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 41.800

Voorwaarden vergelijken

Een private lease overeenkomst valt goed te vergelijken met een telefoonabonnement. Als je een contract sluit voor een korte periode, dan stijgt het maandtarief. Ook het gekozen aantal belminuten beïnvloed de prijs. De belminuten kan je in deze vergelijking zien als een kilometerbundel. Het aantal kilometers én de looptijd die je kiest zijn van grote invloed op het uiteindelijke leasetarief.

En let op; de staffels die aanbieders hanteren komen niet altijd met elkaar overeen. Het kan dus voorkomen dat leasebedrag A is gebaseerd op een kilometrage van 5.000 en bij partij B op basis van 12.000. Tot slot is is ook de hoogte van het eigen risico van belang, we tonen de financiële voorwaarden hieromtrent per leasemaatschappij. Houd er rekening mee dat het gestelde bedrag wordt gerekend per incident.

Jouw KIA e-Niro leasen

Wij nemen je het uitzoekwerk uit handen. Vergelijk eenvoudig de auto’s, prijzen en voorwaarden van alle private lease aanbieders. Zo lease jij de KIA e-Niro voordeliger! Benieuwd welke auto’s je nog meer privé kan leasen? Bekijk hier het volledige aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Hyundai KONA Electric

hyundai kona electric private lease

Vanaf €465 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

KIA Ceed

kia ceed private lease

Vanaf €329 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

KIA Sportage

kia sportage private lease

Vanaf €469 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

KIA Stonic

kia stonic private lease

Vanaf €309 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto