KIA e-Niro Private Lease

Vergelijk bij 2 leasemaatschappijen

Lease al vanaf €583 per maand!

Vergelijk hier alle aanbiedingen

Deze razend populaire KIA is nu ook verkrijgbaar als volledig elektrisch aangedreven versie; de e-Niro! Zuinig en milieuvriendelijk rijden zonder concessies. De e-Niro is ruim, robuust en alsnog ligt het bereik op een volle accu rond de 450 kilometer volgens WLTP. Dat is indrukwekkend, zeker voor een crossover. Niet voor niets is deze KIA meerdere malen verkozen tot auto van het jaar. Lease de nieuwe e-Niro Light al vanaf €583 per maand.


Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

KIA e-Niro

Uitvoering

65 kWh Dynamic 160 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €300

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 43.900

Model

KIA e-Niro

Uitvoering

65 kWh Light 160 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 39.000

Voorwaarden vergelijken

Al onze private lease partners zijn aangesloten bij de brancheorganisatie ‘Keurmerk Private Lease‘. Houders van dit keurmerk bieden een gunstige set aan basisvoorwaarden zodat potentiële klanten met een gerust hart een krabbel kunnen zetten onder een leasecontract. Zo heb je als leaser altijd 14 dagen bedenktijd, zelfs na het ondertekenen van een overeenkomst. Ook word je beschermd tegen te hoge lasten en krijg je juridische bijstand in het geval van een geschil.

Dit betekent echter niet dat de voorwaarden overal exact hetzelfde zijn, er zijn nog steeds verschillen. Zo is pechhulp (in het buitenland) bij de ene aanbieder bij de prijs inbegrepen en bij de ander niet. Dat geldt ook voor zaken als: een uitgebreide verzekeringsdekking, levering aan huis en een jaarlijkse bandenwissel. Kortom: let bij het uitzoeken van jouw KIA e-Niro niet alleen op het leasetarief, kijk ook goed naar de kleine lettertjes en vergelijk verstandig!

Jouw KIA e-Niro leasen

Wij nemen je het uitzoekwerk uit handen. Vergelijk eenvoudig de auto’s, prijzen en voorwaarden van alle aanbieders. Zo lease jij de KIA e-Niro voordeliger!

Vergelijkbare auto’s

Hyundai KONA Electric

hyundai kona electric private lease

Vanaf €484 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

KIA Picanto

Actie!
kia picanto private lease

Vanaf €279 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

KIA Soul

kia soul private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

KIA Sorento

kia sorento private lease

Vanaf €914 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto