Privé een goedkope auto leasen?

Wij zetten de meest voordelige leaseauto’s van dit moment op rij!

Dit artikel is aangepast op 09-08-2019.
Laten we direct met de deur in huis vallen. Dit zijn de goedkoopste private lease auto’s van dit moment.

In bovenstaand overzicht vind je voornamelijk kleine stadsauto’s uit het A-segment. Deze zijn nu eenmaal het voordeligst, ook als je er eentje aan zou schaffen. We benoemen hier altijd de ‘vanaf-prijs’ en gaan uit van de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel. Wil je langer leasen of meer kilometers rijden, dan stijgt het maandtarief.

De beste aanbiedingen

De vraag blijft: wil je zo goedkoop mogelijk leasen? Of wil je jouw favoriete auto zo goedkoop mogelijk leasen? Ook voor een auto in het luxere segment wil je natuurlijk zo min mogelijk betalen. Daarom zetten we tevens de beste deals van 2018 voor je op rij. We kijken hier niet naar de platte prijs maar nemen vooral de prijs/kwaliteit verhouding in acht. Hoe staat bijvoorbeeld de nieuwprijs van de auto in relatie tot het leasetarief? En hoe rijk zijn de auto’s uitgerust? Without further ado, dit zijn de beste private leasedeals van dit moment:

Vergelijken loont altijd

Als je privé een auto wilt leasen, dan doe je dit natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Daarom is het altijd verstandig om het aanbod van verschillende leasemaatschappijen te vergelijken. Prijzen tussen aanbieders kunnen immers flink uiteen lopen. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jij eenvoudig kan vergelijken. Dit doen wij door het volledige aanbod in de markt in kaart te brengen en de prijzen van alle partijen mee te nemen in dit proces. Op deze manier bent je altijd verzekerd van een goede deal.

De populairste leaseauto’s

Eerder al hebben wij in kaart gebracht welke auto’s gewild zijn onder privé leasers. Dit zijn niet altijd de goedkoopste auto’s, maar veelal is het kiezen voor één van deze modellen wel een veilige keuze. Lees hier het inmiddels razend populaire artikel: Top 10 populairste leaseauto’s van 2018.

Toch liever een andere auto?

Staat de auto van jouw dromen niet in dit overzicht? Geen zorgen, bij Private-lease-aanbiedingen.nl vind je ruim 80 modellen. Bekijk hier het auto aanbod. Gebruik de handige filters om een bolide te vinden die precies voldoet aan jouw wensen. Vergelijk eenvoudig alle prijzen en lease gegarandeerd goedkoper!