Directlease

Lees alles over deze populaire online leasemaatschappij

Directlease is onderdeel van de International Car Lease Holding (ICLH). Deze gigant in de automotive branche is ruim 70 jaar geleden opgericht. Anno 2020 telt het bedrijf ruim 2.000 werknemers. Labels als Van Mossel, J&T autolease, Westlease en ook Directlease zijn ondergebracht bij dit moederbedrijf. Aan ervaring geen gebrek dus!

De dochter Directlease is een voorloper op het gebied van online marketing. Al sinds 2001 is het mogelijk om via de website een auto te leasen. Tegenwoordig kunnen ook particulieren terecht bij deze leasemaatschappij. Omdat acquisitie voornamelijk plaats vindt via het internet heeft het bedrijf niet te kampen met enorme kostenposten. Dit stelt Directlease in staat om zich te focussen op de klantbeleving. De belofte fantastische service te leveren wordt waargemaakt en bewezen met cijfers: 780 klanten beoordelen het bedrijf met een gemiddeld met een 9,2.

Daarnaast schept de lage overhead de mogelijkheid om goede leasetarieven te hanteren. Zo moeit het bedrijf zich met het uitvoeren van extensieve concurrentie-analyses. Op dagelijkse basis worden de prijzen van Directlease vergeleken met die van concullega’s. Hierdoor is het voor deze partij mogelijk om als enige in de markt een ‘laagste prijs garantie’ af te geven.

Over het privé lease aanbod
Het private lease aanbod van Directlease bestaat op dit moment ongeveer uit 30 verschillende auto’s. In de regel kan je kiezen tussen bolides van 12 verschillende fabrikanten. Van een voordelige Citroën C1 tot een luxere Opel Crossland, ongeacht de inhoud van je portemonnee, bij Directlease vind je zeker de geschikte auto.
Naast het standaard aanbod is het ook mogelijk om te kiezen voor een occasion. In de aparte showroom voor tweedehands auto’s vinden we in de regel rond de 25 auto’s en dat is veel.

Bekijk hier het volledige private lease aanbod van Directlease.

Over de voorwaarden
Directlease biedt een aantal unieke voordelen. Zo zijn er geen schadevrije jaren van de klant vereist. Het leasetarief is voor alle berijders hetzelfde, schadevrije jaren of niet. Ook wordt er geen leeftijdsgrens gehanteerd, zoals bij veel andere leasemaatschappijen wel het geval is.

We zeggen wel vaker: een goed private lease tarief staat niet gelijk aan een goede deal. Duik daarom altijd even dieper in de additionele voorwaarden die komen kijken bij een contract. Voor de volledige lijst aan voorwaarden raden we je aan een kijkje te nemen op de website van deze aanbieder.