Algemene voorwaarden

Bij vragen of opmerkingen over onderstaande, neem contact met ons op.

We doen onze uiterste best om jou als bezoeker te helpen bij het vergelijken van diverse aanbieders van private lease. Private-lease-aanbiedingen.nl verwijst gebruikers naar de websites van leasemaatschappijen. Zelf bieden wij geen leaseauto’s of leasecontracten aan. Alle content op Private-lease-aanbiedingen.nl is eigendom van Private-lease-aanbiedingen. Zonder nadrukkelijke toestemming is het niet toegestaan om content van de website te gebruiken voor publicatie in welke vorm dan ook.

Aansprakelijkheid
We aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect door de website ontstaat en nemen geen verantwoordelijkheid voor content (waaronder reacties en ervaringen) die door bezoekers op onze website worden geplaatst. We kunnen geen garanties afgeven rondom de genoemde prijzen van de leasemaatschappijen. Deze ontvangen wij van de aanbieders zelf en proberen wij zo accuraat mogelijk te houden.

De algemene voorwaarden
Indien je gebruikt maakt van Private-lease-aanbiedingen.nl, ga je daarmee akkoord met de geldende algemene voorwaarden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen op ieder moment wijzigen. Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment wijzigen, waardoor de oude algemene voorwaarden vervallen en de nieuwe algemene voorwaarden direct actief zullen zijn.