Private lease Tesla

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Tesla voordelig!

Populairste Tesla aanbod

Tesla Model Y

tesla model y private lease

Vanaf €589 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Tesla Model X

tesla model x private lease

Vanaf €1751 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Tesla Model 3

tesla model 3 private lease

Vanaf €579 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Als klant bepaal je zelf de duur van de overeenkomst. Tevens geef je zelf aan hoeveel kilometers je verwacht te rijden. Dit zijn, naast de gekozen auto, de factoren die de grootste invloed hebben op de uiteindelijke leaseprijs. Meer kilometers staat gelijk aan een hoger maandbedrag. Bij een langere looptijd dalen de maandlasten.

Waar lease ik mijn Tesla voordelig?

De Tesla Model 3 is op het moment verkrijgbaar bij drie aanbieders. ANWB en Mijndomeinauto bieden beide de Standard range plus editie aan voor hetzelfde tarief; €695 per maand. Maar, bij Mijndomein mag je voor dit bedrag 12.000 kilometer per jaar rijden en bij ANWB 10.000. Dus zie het zo; door even te vergelijken kan je voor eenzelfde bedrag 20% meer rijden. Bij Athlon is de luxere Long range AWD edition verkrijgbaar. Hier hangt een flink prijskaartje aan maar de actieradius wordt wel aanzienlijk groter.

Het is überhaupt erg bijzonder dat een auto als de Model 3 verkrijgbaar is middels private lease constructie. Doorgaans zijn het de gangbare en voordelige modellen die je kan vinden op websites van leasemaatschappen. Dit is verreweg de duurste auto in ons productoverzicht.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.