Leaseplan

Lees alles over de grootste leasemaatschappij van Nederland

Leaseplan is ruim 50 jaar geleden opgericht door Nederlandse ondernemers, een bedrijf van eigen bodem dus. Anno 2018 is het dé grootste leasemaatschappij ter wereld en actief in 33 landen. Ook in Nederland is Leaseplan al jaren lang marktleider. Na het domineren van de zakelijke markt is dit bedrijf nu ook succesvol actief in het segment private lease.

Achter vrijwel elke leasemaatschappij staat een grote financiële partij. Kredietverlening is immers het ware fundament van deze branche. In het geval van Leaseplan is de gelijknamige bank de grote geldverstrekker die dit bedrijf heeft doen vliegen.

Ruim 147.000 Nederlanders rijden inmiddels in een auto van Leaseplan, wereldwijd zijn dit maar liefst 1.67 miljoen mensen. Het grote succes van Leaseplan heeft te maken met de heldere visie: het bedrijf wil dat autorijden toegankelijker, slimmer, schoner en efficiënter wordt.

Dit kan alleen door in te zetten op energiezuinige auto’s en intelligente autotechniek. Het laatstgenoemde wordt in de nabije toekomst steeds belangrijker. Met de ontwikkeling van zelfrijdende auto’s wordt het mogelijk om verkeer op alternatieve manieren te organiseren.
De missie om autorijden energiezuinig en milieuvriendelijker te maken heeft natuurlijk voor een groot deel te maken met de opkomst van elektrische en hybride bolides. Het terugbrengen van motorblokken die draaien op fossiele brandstof is in dit opzicht van groot belang.

De weldaad aan ervaring maakt duidelijk dat je ook als privé leaser een veilige keuze maakt door te kiezen voor Leaseplan. Service, klantvriendelijkheid en heldere voorwaarden staan bij deze leasegigant hoog in het vaandel.

Over het privé lease aanbod
Leaseplan heeft op het moment een klein aanbod, je kan in de regel kiezen uit ongeveer acht auto’s. Leasen kan vanaf €200 en voor dat bedrag rijdt je in een nieuwe Peugeot 108, Opel Karl of Citroën C1. Ook vinden we een paar duurdere en ruimere auto’s terug op de site, zoals de Citroën C3 en de Opel Corsa. Echt luxe bolides van het merk Mercedes, BMW of Tesla biedt Leaseplan dus niet aan.
Alle minimum prijzen zijn gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en een kilometerbundel van 10.000 kilometer. Let hier goed op bij het vergelijken. Bekijk hier het aanbod!

Over de voorwaarden
We blijven onze bezoekers adviseren: kijk niet enkel naar de leaseprijs maar neem ook de bijkomende voorwaarden in acht. Belangrijke bepalingen in een overeenkomst kunnen sterk verschillen tussen leasemaatschappijen onderling.