Alle private lease merken

Vergelijk eenvoudig het aanbod van onderstaande autofabrikanten

Alfa Romeo

Iconische bolides zoals de Giulia, de Stelvio en de Tonale zijn het toonbeeld van prachtig vormgegeven en gestroomlijnde sportauto’s. Lease jouw Alfa voordeliger.

Volledig Alfa Romeo aanbod

Audi

Audi kenmerkt zich door vooruitstrevende techniek en een toonaangevend design. Dat is ook te zien in het aanbod van Audi: van sportieve tot luxe uitvoeringen.

Volledig Audi aanbod

BMW

BMW is een stoer merk met indrukwekkende techniek. Beamers vertegenwoordigen de definitie van sportief en luxe. Als leaser kan je kiezen uit acht unieke BMW’s.

Volledig BMW aanbod

Citroën

Citroën staat voor durf en innovatie. De technologie waar alle modellen van zijn voorzien moeten een meerwaarde bieden voor de gebruiker, dát is het uitgangspunt.

Volledig Citroën aanbod

Cupra

Cupra heeft zich al een tijdje terug losgeweekt van moederconcern PON/SEAT, toch hebben we in NL even moeten wachten op nieuwe auto’s van dit sportieve ecomerk.

Volledig Cupra aanbod

Dacia

Sinds de introductie van de Logan en de Duster heeft Dacia aan populariteit gewonnen. Tegenwoordig produceert Dacia onder de vleugel van Stellantis.

Volledig Dacia aanbod

DS

We kennen DS als de sportieve luxelijn van Citroën, maar inmiddels is DS een opzichzelfstaand merk. Momenteel kan je als leaser kiezen uit drie modellen van DS.

Volledig DS aanbod

Fiat

Het creëren van zuinige auto’s en het terugbrengen van CO2 uitstoot zijn zaken die hoog in het vaandel staan bij Fiat. Het resultaat is een lijn zuinige auto’s.

Volledig Fiat aanbod

Ford

Ford is één van de grootste automerken ter wereld. De fabrikant biedt wat kopers belangrijk vinden: een complete uitrusting voor een schappelijke prijs.

Volledig Ford aanbod

Honda

Het Japanse bedrijf Honda is opgericht in 1948. Jaren later rolde de eerste auto’s uit de fabriek. Tegenwoordig zijn Honda’s niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Volledig Honda aanbod

Hyundai

Hyundai is één van de grootste en meest succesvolle automerken ter wereld. De fabrikant biedt wat kopers belangrijk vinden: topkwaliteit voor een schappelijke prijs.

Volledig Hyundai aanbod

Jeep

Een Jeep is robuust, duurzaam en betrouwbaar. Het is van oorsprong een militaire wagen, defensie maakt al decennia lang gebruik van deze 4×4 terreinwagens.

Volledig Jeep aanbod

KIA

KIA is een van de meest succesvolle merken in Nederland. Een nauwe samenwerking met Hyundai heeft gezorgd voor een constante doorontwikkeling van de motoren.

Volledig KIA aanbod

Lexus

Lexus is een premium merk en legt de focus op kwaliteit en luxe. Ook staat het merk al jaren bekend als koploper op het gebied van hybride aandrijflijnen.

Volledig Lexus aanbod

Mazda

Mazda ontwerpt en ontwikkelt auto’s met één motto in het achterhoofd: het creëren van de ultieme harmonie tussen mens en machine. Lease jouw Mazda voordelig.

Volledig Mazda aanbod

Mercedes

Klasse en kwaliteit. Dat is Mercedes. Het bieden van de beste auto’s. De modellen van Mercedes hebben een strak design, zijn betrouwbaar en bieden comfort.

Volledig Mercedes aanbod

MG

De fabrikant MG stond voornamelijk bekend om haar geroemde sportauto’s, zoals de MG-special. Tegenwoordig produceert MG voordelig, veelal elektrische bolides.

Volledig MG aanbod

MINI

De iconische en populaire MINI’s zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Er zijn er inmiddels meer dan 10 miljoen gemaakt en de teller blijft doorlopen.

Volledig MINI aanbod

Mitsubishi

Mitsubishi Motors ontwikkelt auto’s in Japan, dat doen ze al sinds 1870. De focus ligt bij Mitsubishi de afgelopen jaren sterk op het ontwikkelen van groene en zuinige auto’s.

Volledig Mitsubishi aanbod

Nissan

Nissan heeft in een korte periode flink gewonnen aan populariteit in NL. Dit is met name te danken aan het enorme succes van de Qashqai, de eerste cross-over SUV.

Volledig Nissan aanbod

Opel

Modellen als de Astra en de Karl behoren tot de best verkochte auto’s in NL en dat is niet voor niks. Met een Opel ga je gegarandeerd veilig en comfortabel op weg.

Volledig Opel aanbod

Peugeot

Met name gezinnen vinden bij Peugeot altijd de auto die ze willen, voornamelijk omdat deze autofabrikant een sterke focus legt op het creëren van ruimtelijke auto’s.

Volledig Peugeot aanbod

Renault

Renault is één van de meest gewilde automerken. Kies je voor een Renault, dan ben je verzekerd van een toonaangevend design en een toegankelijke prijs.

Volledig Renault aanbod

SEAT

Technology to enjoy, dat is het motto van SEAT. Onder de paraplu van de VW groep blijft SEAT innoveren en op zoek naar nieuwe manieren om duurzaam te creëren.

Volledig SEAT aanbod

Skoda

Alle Skoda’s kunnen worden gekenmerkt als zakelijk en betrouwbaar. Met een ruime inrichting zijn de modellen van Skoda natuurlijk ook geschikt als gezinsauto.

Volledig Skoda aanbod

Smart

Het moederbedrijf van Mercedes (Daimler) is ook de geestelijk vader van het merk Smart. We kennen Smart allemaal van de zeer compacte stadsauto, de Fortwo.

Volledig Smart aanbod

Suzuki

Suzuki maakt duurzame en betrouwbare auto’s met als hoofddoel; het bieden van technologie waar je van op aan kunt. Dit zijn beloftes die de autofabrikant waar maakt.

Volledig Suzuki aanbod

Tesla

Dit Amerikaanse bedrijf is een relatief jonge hond in de wereld van autofabrikanten. Tesla is opgericht in 2003 door Martin Eberhard en Marc Tarpenning.

Volledig Tesla aanbod

Toyota

Zelfs te midden van de EV-hype blijft Toyota trouw aan haar missie; hybride auto’s produceren. Toyota’s zijn de meest verkochte bi-fuel modellen in de markt.

Volledig Toyota aanbod

Volkswagen

Comfort en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden bij VW. Het streven is om in alle segmenten vertegenwoordigd te zijn met een kwalitatief aanbod.

Volledig Volkswagen aanbod

Volvo

Deze Scandinavische gigant is inmiddels actief in ruim 100 markten. Al jarenlang staat het merk bekend om het produceren van veilige en betrouwbare auto’s.

Volledig Volvo aanbod

Veelgestelde vragen


Populairste auto’s van dit moment

Alfa Romeo Junior

alfa romeo junior private lease

Vanaf €494 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Smart #3

smart #3 private lease

Vanaf €469 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

BMW iX1

bmw ix1 private lease

Vanaf €574 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto