Kennisbank

Lees en leer alles over private lease en ga beslagen ten ijs!

Van plan een hybride te leasen? Gebruik deze handige tips

Lees meer over de voor- en nadelen van hybrids of verdiep je in de verschillende type aandrijflijnen. Vind vervolgens de hybrid die voldoet aan jouw wensen, vergelijk per auto de leasetarieven van alle grote aanbieders en lease jouw hybrid voordelig!

Lees meer

Private lease top 10 van 2023 – de meest populaire modellen

Net als in de voorliggende jaren stellen we een top 10 samen en geven antwoord op de vraag: wat zijn in 2023 de meest gewilde private lease modellen? Natuurlijk vergelijken wij per auto de leasetarieven van alle leasemaatschappijen in de markt.

Lees meer

Private lease top 10 van 2022 – alle hardlopers op rij

Wat zijn de meest gewilde en interessante private lease modellen van het jaar 2022? Ontdek niet alleen welke auto’s verstandig zijn om te leasen, maar ook waar je deze het voordeligst kan verkrijgen. Vergelijk alle tarieven en bespaar!

Lees meer

Private lease top 10 van 2021 – de meest gekozen auto’s

Wat zijn de beste private leaseauto’s van 2021? Jouw medelanders hebben hun oordeel geveld! Ieder jaar publiceren wij een private lease top 10, gebaseerd op onze eigen webstatistieken. Vergelijk per auto alle leaseprijzen in de markt.

Lees meer

Elektrische auto’s: de beste actieradius, de beste prijs

We kijken in dit artikel naar de actieradius van alle courante EV’s en delen deze op in drie categorieën. Binnen elke categorie sorteren we de modellen op leasetarief. Zo vind je eenvoudig de auto met de ideale actieradius voor de beste prijs.

Lees meer

Private lease met automaat; waar scoor ik de beste deal?

Wij zetten de voor- en nadelen van het leasen van een automaat voor je op een rij. Daarnaast hebben we de beste leasedeals voor je verzameld. We struinen dagelijks de markt af, op zoek naar goede aanbiedingen en delen de actuele tarieven.

Lees meer

Private lease top 10 van 2020 – de favorieten van NL op rij

Ook voor het jaar 2020 hebben wij weer een top 10 opgesteld. We geven antwoord op de vraag: wat zijn de populairste private lease auto’s van 2020? Natuurlijk vergelijken wij per auto de leasetarieven van alle leasemaatschappijen in de markt.

Lees meer

Wat is de beste private lease deal? Onze aanraders!

Het vinden van de ideale leasedeal is best een uitdaging. Het aanbod is flink, er zijn veel aanbieders en deze hanteren uiteenlopende prijzen en contractuele bepalingen. Wij zetten de beste deals voor je op rij, zo kan je eenvoudig vergelijken!

Lees meer

De zuinigste private lease auto’s van dit moment

Veel van de meest zuinige auto’s van 2023 zijn ook verkrijgbaar als private lease editie. Deze zetten we voor je op rij. Wij stellen in drie segmenten een top 5 op: klein, middelgroot en groot. Zo vind je in jouw klasse gegarandeerd een goede leasedeal.

Lees meer

Private lease top 10 van 2019 – de meest gekozen modellen

We geven antwoord op de vraag: wat zijn de populairste private lease auto’s van 2019? Welke auto’s zijn het meest bekeken in de afgelopen maanden? En voor welke bolides worden er veel offertes aangevraagd? Vergelijk alle leaseprijzen en bespaar!

Lees meer

Populariteit private lease neemt verder toe

Het leasen van een auto als consument is anno 2023 namelijk een normale zaak geworden. De voordelen zijn dan ook onomstotelijk. Je rijdt in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand, hierdoor weet je waar je aan toe bent.

Lees meer

De private lease checklist: 11 belangrijke punten

We zeggen het wel vaker; een gunstig leasetarief staat niet altijd gelijk aan een goede deal. Gebruik daarom onderstaande checklist. Hier zie je precies waar je op moet letten tijdens de zoektocht naar jouw ideale leaseauto. Gebruik onze 11 tips.

Lees meer

Privé een occasion leasen? Vind de beste deal!

Een occasion leasen kan een uitkomst bieden. Je profiteert hiermee van de voordelen van private lease, maar tegen een gereduceerd maandtarief. Alle vaste lasten, zoals wegenbelasting en verzekeringen, zijn bij dit bedrag inbegrepen.

Lees meer

Private lease auto zelf samenstellen? Dat kan!

Bij een deel van onze partners heb je de vrijheid om zelf jouw ideale auto samen te stellen. In dit artikel delen we de markt op in drie categorieën. Hierbij maken we onderscheid in de mate waarin je zelf jouw auto mag configureren.

Lees meer

Een stadsauto leasen? Bekijk de beste private lease deals!

Stadsauto’s zijn in het private lease segment goed vertegenwoordigd. Compacte auto’s zijn immers populair tegenwoordig dus leasemaatschappijen en dealers spelen in op deze trend. Wij zetten de meest geroemde auto’s voor je op een rijtje.

Lees meer

De goedkoopste private lease auto’s van 2024

In dit overzicht vind je veel kleine stadsauto’s uit het A-segment, deze zijn nu eenmaal voordeliger. Maar het begrip ‘goedkoop’ is relatief. Daarom kijken we ook naar de auto’s zelf en delen we onze favoriete leasedeals; luxe auto’s voor een zachte prijs!

Lees meer

Zakelijk of privé leasen? De verschillen op rij!

Laten we beginnen met de conclusie: rijd je privé veel kilometers, kies dan voor private lease. Rijd je relatief gezien veel meer zakelijke kilometers, dan moet je de bijtelling op privé gereden kilometers voor lief nemen…

Lees meer

Private lease met reclame, hoe werkt dat?

Rijden met bestickering is een vorm van gesponsord rijden: je betaalt als klant niet het volledige leasebedrag, maar je krijgt een korting op de maandlasten. In ruil hiervoor creëer je met jouw auto zichtbaarheid voor de sponsor in kwestie.

Lees meer

Auto op diesel of benzine leasen, wat is verstandig?

Lease ik een auto op benzine of diesel, wat is verstandiger? Hier is geen eenduidig antwoord op. Veelal heerst de perceptie dat kiezen voor een diesel goedkoper is, of je deze nu koopt of least. Wij zetten alle voordelen en nadelen op rij.

Lees meer

Verschil automaat en handgeschakelde auto

Heb je besloten om privé een auto te leasen? Dan zijn er allicht nog wat knopen door te hakken. Kies je bijvoorbeeld voor een automaat of een handgeschakelde auto? We zetten de voor- en nadelen van een automaat voor je op rij.

Lees meer

Een elektrische auto leasen? Ga beslagen ten ijs.

Elektrisch leasen is verstandig en prijzen vergelijken ook! Wij zetten alle elektrische leaseauto’s van 27 grote private lease aanbieders voor je op een rij. Zo vergelijk je eenvoudig alle prijzen en voorwaarden en lease je voordeliger!

Lees meer

Private lease top 10 van 2018 – de hardlopers op een rijtje

Welke auto’s worden op dit moment het meest aangevraagd door particulieren? Wij zetten de 10 meest gewilde private lease auto’s voor je op een rij. Vergelijk per auto direct de leaseprijzen van alle grote leasemaatschappijen.

Lees meer

Private lease als student – wat is de minimum leeftijd?

Private lease kan studenten een goede uitkomst bieden omdat je altijd weet waar je aan toe bent. Je betaalt immers een vast bedrag per maand. Leasen als student is dus mogelijk, maar je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Lees meer

Wat is private lease en hoe werkt het?

Wat is private lease en hoe werkt het? Wat zijn de voordelen ten opzichte van het kopen van een auto en kleven er ook nadelen aan deze constructie? In dit artikel lees je alles over de min- en pluspunten en ontdek je of leasen bij jou past.

Lees meer

Auto kopen of leasen? Alle voordelen en nadelen op rij

Zowel het kopen als het leasen van een auto heeft voor- en nadelen, net als het huren of kopen van een huis. Wij zetten alle overwegingen voor je op rij en geven antwoord op de vraag: waar moet ik op letten bij het kopen of leasen van een auto?

Lees meer

Veelgestelde vragen

Populairste auto’s van dit moment

Ford Explorer

ford explorer private lease

Vanaf €549 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

MG3

mg3 private lease

Vanaf €329 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Alfa Romeo Junior

alfa romeo junior private lease

Vanaf €494 /mnd

8aanbieders

Bekijk auto

Smart #3

smart #3 private lease

Vanaf €469 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto