Alphabet

Officieel de voordeligste leasemaatschappij van Nederland

Alphabet is opgericht in 1997 en maakt deel uit van de BMW Group. Mede hierdoor heeft de leasemaatschappij in een relatief korte periode een enorme groei doormaakt. Het bedrijf is actief in Europa, China en Australië en beheert een portefeuille van meer dan 680.000 leaseauto’s.

Dat Alphabet succesvol is in de zakelijke markt hebben ze reeds bewezen. In de afgelopen drie jaar zijn ze uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland. Ook in de consumentenmarkt proberen ze dit niveau natuurlijk te vast te houden.

Naast de beste leasemaatschappij is Alphabet ook nog eens de meest voordelige in de branche. Volgens een onderzoek van de Consumentenbond ben je gemiddeld genomen 9% goedkoper uit bij deze leasemaatschappij. Prijzen lopen per auto natuurlijk uiteen, dus Alphabet is niet altijd de goedkoopste. Dit maken wij dan weer inzichtelijk op onze website.

De website van Alphabet is snel, overzichtelijk en laat zich eenvoudig bedienen. Ook de informatievoorziening is erg compleet. Per auto wordt een volledige lijst met specificaties getoond. Dit draagt ongetwijfeld bij aan het binnenslepen van de verschillende onderscheidingen. Een professionele website heeft nu eenmaal positief effect op de gebruikservaring van klanten en prospects.

Kortom: leasen bij deze aanbieder biedt veel voordelen. Klanten beoordelen Alphabet (private lease) dan ook met een 8,5 gemiddeld.

Over het privé lease aanbod
Als dochterorganisatie van BMW kunnen auto’s van deze fabrikant natuurlijk niet ontbreken. Alphabet biedt daarom (eigenlijk als enige leasemaatschappij) een brede selectie beamers aan. Naast de zeer luxe bolides vinden we ook veel auto’s uit het A-segment terug in het aanbod. In de regel staan er grofweg 25 modellen in de online showroom. Wat uniek is aan Alphabet is de verscheidenheid aan uitvoeringen die verkrijgbaar zijn per auto. Zo kan je kiezen tussen een ‘kale’ of een rijkelijk uitgedoste C1.

Alle auto’s op de website zijn gloednieuw, dat is positief maar er zijn dus geen occasions beschikbaar. Bekijk hier het volledige private lease aanbod van Alphabet.

Over de voorwaarden
Alphabet draagt het Keurmerk Private Lease. Je bent hierdoor als klant verzekerd van een aantal voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld na het ondertekenen van het contract altijd 14 dagen bedenktijd. Maar naast overkoepelende bepalingen is het ook van belang de kleine lettertjes in acht te nemen. We raden je aan om de website van Alphabet te raadplegen voor de volledige lijst aan voorwaarden.