Justlease

Lees alles over de private lease aanbieder pur sang

Justlease is één van de grondleggers op het gebied van private lease, ze zijn al ruim vijf jaar actief in deze branche. Het bedrijf is onderdeel van Terberg, een gerenommeerde leasepartij die al ruim 70 jaar een begrip is in Nederland. Justlease telt inmiddels 120 werknemers. Een snel groeiend bedrijf dus.

Het ontzorgen van klanten en het leveren van fantastische service staat bij Justlease hoog in het vaandel. Het is bijvoorbeeld mogelijk voor een korte periode te leasen, iets wat bij veel andere aanbieders niet kan. Zodra het tijd is voor een onderhoudsbeurt wordt jouw auto gratis opgehaald en teruggebracht. Verder is het gros van de auto’s in het aanbod direct leverbaar, geen lange wachttijden dus.

Justlease is aangesloten bij de brancheorganisatie ‘Keurmerk Private Lease’. Hierdoor geniet je als leaser een aantal zekerheden. Zo worden eventuele klachten afgehandeld door een onafhankelijke geschillencommissie en krijg je 14 dagen bedenktijd na het tekenen van een contract. De volledige lijst aan bijkomende voordelen voor klanten vind je hier. Tevens kan je gegarandeerd veilig shoppen bij deze aanbieder, ze zijn in het bezit van het Thuiswinkel waarborg certificaat.

Kortom: leasen bij deze aanbieder biedt veel voordelen. Klanten beoordelen Justlease dan ook met een 8,6 gemiddeld.

Over het privé lease aanbod
Bij Justlease kan je kiezen uit ruim 60 nieuwe auto’s, dat is veel meer dan bij de gemiddelde leasemaatschappij. Het aanbod varieert sterk. Zo kan je kiezen voor een voordelige stadsauto zoals een Peugeot 108 of een Nissan Micra. Maar ook bolides uit het luxere segment, zoals een Volkswagen T-Roc of een BMW X1, zijn hier verkrijgbaar.
Wat uniek is aan deze maatschappij: je kan je auto naar hartelust configureren. Voor een kleine meerprijs per maand kan je jouw auto bijvoorbeeld voorzien van stoelverwarming, climate control of een trekhaak.

Ook als je een tweedehands auto wilt leasen ben je bij deze aanbieder aan het juist adres. Gemiddeld genomen vinden we rond de 23 occasions terug op de website. Ze hebben hier een aparte showroom voor ingericht.

Over de voorwaarden
We zeggen wel vaker: een goed private lease tarief staat niet gelijk aan een goede deal. Duik daarom altijd even dieper in de additionele voorwaarden die komen kijken bij een contract. Zelfs als het gaat om een welbekende partij.

Justlease draagt het Keurmerk Private Lease. Je bent hierdoor als klant verzekerd van een aantal voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld na het ondertekenen van het contract altijd 14 dagen bedenktijd. Maar naast overkoepelende bepalingen is het ook van belang de kleine lettertjes in acht te nemen. We raden je daarom aan om de website van Justlease te raadplegen voor een volledige opsomming van de voorwaarden.