Leasemaatschappijen Privé

Lees alles over de meest gerenommeerde leasepartijen

Over Broekhuis

Op enig moment vinden wij in de private lease showroom van Broekhuis rond de 70 unieke modellen. Broekhuis in veel gevallen de voordeligste aanbieder.

Lees meer over Broekhuis

Over Toyota

Toyota’s zijn erg betrouwbaar en geroemd voor hun duurzaamheid. Ook prijstechnisch ben je vaak gunstig uit als Toyota-rijder, dat geldt ook voor private leasers.

Lees meer over Toyota

Over Europcar

Europcar is internationaal gezien één van de grootste autoverhuurbedrijven en één van de weinige partijen waarbij leasen voor een korte periode mogelijk is.

Lees meer over Europcar

Over Skoda

Vrijwel de volledige lijn aan Skoda’s privé te leasen voor €300 tot €600 per maand. Dat is zeker voor de ruimere modellen zoals de Kamiq of de Octavia zeer schappelijk.

Lees meer over Skoda

Over Sterke Actie

Nefkens is ruim 140 jaar geleden opgericht door ondernemers van eigen bodem. Om te voldoen aan de marktvraag naar private lease is Sterkactie.nl in het leven geroepen.

Lees meer over Sterke Actie

Over Unive

Univé is een grote verzekeringsmaatschappij en heeft de handen ineen had geslagen met Athlon: een innovator op het gebied van mobiliteit en private lease.

Lees meer over Unive

Over SnappCar

Snappcar maakt het mogelijk om geld te verdienen aan jouw leaseauto! Lease een auto voor een vast bedrag per maand en verhuur deze aan mensen in jouw buurt.

Lees meer over SnappCar

Over Auto NL

Auto.nl maakt onderdeel uit van de Louwman Group. Hoewel het private lease aanbod beperkt is, vinden wij met regelmaat geweldige deals op Auto.nl.

Lees meer over Auto NL

Over Seat

Als je overweegt om een SEAT te leasen, doe dit dan direct bij de bron. Dan lease je voordelig, vertrouwd en het is mogelijk een proefrit te maken in de gewenste auto.

Lees meer over Seat

Over Volkswagen

Het bedrijf Volkswagen vergt geen verdere introductie, iedereen is bekend met de razend populaire auto’s van deze fabrikant. Lease nu direct bij Volkswagen en bespaar!

Lees meer over Volkswagen

Over Lease’m

Lease’m maakt onderdeel uit van Emil Frey; één van de grootste automotive holdings in NL. Bij Lease’m kan je werkelijk elke auto leasen en geheel configureren naar wens.

Lees meer over Lease’m

Over Directlease

Directlease is onderdeel van de INT Car Lease Holding, tevens bekend van: J&T, Van Mossel en Westlease. Als private leaser ben je hier aan het juiste adres.

Lees meer over Directlease

Over Arval

Arval is één van de grootste lease-aanbieders ter wereld. Deze ervaring werpt vruchten af. Arval is 14x op rij uitgeroepen tot ‘beste leasemaatschappij’ van NL.

Lees meer over Arval

Over Ikrij.nl

Ikrij is onderdeel van de welbekende Wittebrug groep. Ikrij heeft een bescheiden private lease aanbod, maar komt erg vaak als voordeligste aanbieder uit de bus.

Lees meer over Ikrij.nl

Over Priveleasecenter

Priveleasecenter legt een sterke focus op serviceverlening en dat heeft deze aanbieder geen windeieren gelegd. Klanten beoordelen Priveleasecenter gemiddeld met een 9,2.

Lees meer over Priveleasecenter

Over Leaseplan

Na het domineren van de zakelijke markt is dit bedrijf nu ook succesvol actief in het segment private lease. Leaseplan biedt private lease aan via haar partner ANWB.

Lees meer over Leaseplan

Over Alphabet

Alphabet is onderdeel van de BMW Group en is wereldwijd actief. Het private lease aanbod is nog redelijk beperkt, wel zijn er regelmatig goede BMW deals te scoren.

Lees meer over Alphabet

Over Xleasy

Autohaas – de organisatie achter Xleasy – is dealer en servicepartner van SEAT, VW, Audi en Skoda. Voor deze merken zijn de leaseprijzen bij Xleasy geregeld zéér gunstig.

Lees meer over Xleasy

Over ANWB

ANWB is natuurlijk een household name en één van de grootste organisaties van eigen bodem. Tezamen met Leaseplan bestieren zij de private lease markt, met succes!

Lees meer over ANWB

Over Mijndomeinauto.nl

Mijndomeinauto is opgericht in 2010 en één van de grondleggers op het gebied van private lease. Inmiddels is de leasetak van het bedrijf overgenomen door Wittebrug.

Lees meer over Mijndomeinauto.nl

Over Athlon

Athlon is ruim 100 jaar geleden opgericht en sinds 2016 onderdeel van het grote Daimler. Voldoende financiële slagkracht dus. Dat resulteert in scherpe leasetarieven!

Lees meer over Athlon

Over Justlease

Justlease is een top 3 speler op het gebied van private lease en het geboden auto-aanbod is enorm. Je kan vrijwel elk model op de markt configureren en leasen.

Lees meer over Justlease

Over Privatelease.com

Privatelease.com was één van de eerste pure players in de markt. Enkele jaren geleden is het bedrijf overgenomen door de leasetak van Terberg; tegenwoordig Arval.

Lees meer over Privatelease.com

Over Yourlease

Yourlease is een autodealer in hart en nieren. In de showroom in Soest staan rond de 200 leaseauto’s. Je kan daar rondneuzen, je laten adviseren en proefritten maken.

Lees meer over Yourlease

Veelgestelde vragen


Populairste auto’s van dit moment

Alfa Romeo Junior

alfa romeo junior private lease

Vanaf €494 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Smart #3

smart #3 private lease

Vanaf €469 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

BMW iX1

bmw ix1 private lease

Vanaf €574 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto