Private lease Volvo

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Volvo voordelig!

Populairste Volvo aanbod

Volvo EX30

volvo ex30 private lease

Vanaf €499 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

Volvo C40

volvo c40 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Volvo XC40

volvo xc40 private lease

Vanaf €719 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

Volvo V40

volvo v40 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Als private leaser bepaal je zelf hoe lang je de gekozen auto nodig hebt. Tevens geef je aan hoeveel kilometers je wilt rijden. Beide zaken hebben invloed op de prijs. Rijd je veel kilometers per jaar, dan gaat de maandprijs omhoog. Als je ervoor kiest om lang te leasen, bijvoorbeeld voor een periode van 5 jaar, dan dalen de maandlasten.

Waar lease ik mijn Volvo voordelig?

Private lease aanbieders hanteren uiteenlopende prijzen. Het is dus verdienstelijk om op prijs te vergelijken. Om aan te geven wat je kan besparen door te vergelijken geven we een rekenvoorbeeld.

Bij Lease.auto lease je de Volvo V40 vanaf €510 per maand. Deze prijs is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en een kilometerbundel van 10.000 kilometer per jaar. Tegen dezelfde voorwaarden lease je bij Auto.nl een luxere V40 voor slechts €429 per maand. Dat is een verschil van €81 maal 48 maanden. Wow, een besparing van €2.304!

Als eerste website in de private lease markt maken wij het eenvoudig om prijzen te vergelijken. Scan alle tarieven en navigeer door naar de gewenste aanbieder. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 private lease modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s in de markt.