Private lease Smart

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Smart voordelig!

Populairste Smart aanbod

Smart #1

Actie!
smart #1 private lease

Vanaf €426 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Smart Forfour

smart forfour private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Smart Fortwo

smart fortwo private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Je kan als klant zelf bepalen hoe lang je de gekozen leaseauto nodig hebt en hoeveel kilometers je verwacht te rijden. Deze twee zaken zijn bepalend voor de prijs. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Wil je meer data of belminuten (lees kilometers), dan betaal je meer. Kies je voor een langere looptijd, dan daalt de maandprijs.

Waar lease ik mijn Smart voordelig?

Onze webredacteurs zijn zelf al geruime tijd privé leaserijders. Het viel ons op dat prijzen sterk verschillen onder aanbieders. Vergelijken staat dus gelijk aan besparen.

Laten we de Smart Fortwo als voorbeeld nemen. Deze is bij Athlon verkrijgbaar voor €329 per maand. Bij Arval betaal je voor eenzelfde abonnement maandelijks €379. Deze bedragen zijn op basis van een looptijd van 48 maanden. Kiezen voor de voordeligste aanbieder scheelt dus €50 maal 48 maanden, dat komt neer op €2.400. Een flink bedrag waar je leuke dingen mee kan doen!

Er is dus een aardige besparing te realiseren door te vergelijken. Je kan hiervoor meerdere websites bezoeken maar wij stellen je in staat om dit centraal te regelen. Kies je Smart, vergelijk en vraag je offerte aan!

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.