Private lease Opel

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Opel voordelig!

Populairste Opel aanbod

Volledig Opel aanbod

Opel Mokka-e

opel mokka-e private lease

Vanaf €443 /mnd

9aanbieders

Bekijk auto

Opel Insignia

opel insignia private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

Opel Corsa-e

opel corsa-e private lease

Vanaf €409 /mnd

7aanbieders

Bekijk auto

Opel Ampera-e

opel ampera e private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

De looptijd van het contract bepaal je zelf. Ook geef je zelf aan hoeveel kilometers je verwacht te rijden in de auto. Deze twee zaken zijn bepalend voor de prijs. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Wil je meer data of belminuten (lees kilometers), dan betaal je meer. Kies je voor een langere looptijd, dan daalt de maandprijs.

Waar lease ik mijn Opel voordelig?

Als je een bepaalde auto op het oog hebt dan lease je deze het liefst zo voordelig mogelijk. Aanbieders hanteren uiteenlopende prijzen. Het is dus zaak om op prijs te vergelijken.

Laten we er bij wijze van voorbeeld vanuit gaan dat je de nieuwe Opel Grandland op het oog hebt. Bij ANWB is deze auto te leasen voor €414 per maand, uitgaande van een contract van 60 maanden. Dezelfde auto kost bij aanbieder Athlon €399 per maand. Door even te vergelijken bespaar je dus, eigenlijk binnen enkele minuten; €900 (€15 maal 60 maanden). Toch weer mooi meegenomen!

Wij vereenvoudigen de zoektocht naar jouw nieuwe leaseauto. Kies de Opel die je voorkeur geniet, vergelijk alle aanbieders en dien een offerte-aanvraag in bij 1 of meerdere private lease partijen.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 190 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.