Private lease BMW

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe BMW voordelig!

Populairste BMW aanbod

BMW X2

bmw x2 private lease

Vanaf €699 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

BMW X3

bmw x3 private lease

Vanaf €889 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

BMW 4-serie

bmw 4-serie private lease

Vanaf €960 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

BMW 1-serie

bmw 1-serie private lease

Vanaf €509 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Hoe werkt private lease?

Met private lease rijd je in een nieuwe BMW voor een vast maandbedrag. Je hoeft geen auto te kopen, je leent deze als het ware van de leasemaatschappij. Elke maand betaal je een vast bedrag. Additionele kosten die komen kijken bij het bezitten van een auto zijn opgenomen in het maandtarief. Denk aan afschrijvingen, verzekeringen en onderhoud. Verzorg zelf de brandstof voor je BMW en verder heb je nergens meer omkijken naar.

Als leaser bepaal je zelf de duur van het contract, ook geef je aan hoeveel kilometers je per jaar verwacht te rijden. Deze twee zaken zijn bepalend voor de prijs. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Wil je meer data of belminuten (lees kilometers), dan betaal je meer. Kies je voor een langere looptijd, dan daalt de maandprijs.

Prijzen vergelijken loont eigenlijk altijd, dat geldt voor bijna alle producten en diensten. Of het nu gaat om een contract bij een energieleverancier of bij een leasemaatschappij. Wij maken besparen eenvoudig door vrijwel alle aanbieders in de markt op rij te zetten. Selecteer de gewenste BMW, vergelijk prijzen en voorwaarden en dien direct een offerte-aanvraag in bij de gekozen partij.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.

Private lease BMW

BMW 2-serie

bmw 2-serie private lease

Vanaf €589 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

BMW X1

bmw x1 private lease

Vanaf €709 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

BMW i3

bmw i3 private lease

Vanaf /mnd

0aanbieders

Bekijk auto

BMW 3-serie

bmw 3-serie private lease

Vanaf €735 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Uitgelicht: de 1-serie

De BMW 1-serie is een compacte auto die bekend staat om zijn uitstekende prestaties en dynamische rijervaring. Met zijn kenmerkende BMW-design, strakke lijnen en sportieve uitstraling is de 1-serie een aantrekkelijke keuze voor liefhebbers van het merk. Het is momenteel de meest voordelige private lease auto van BMW.

De BMW 1-serie biedt ook een breed scala aan innovatieve technologieën en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Of je nu een stadsrit maakt of lange afstanden aflegt, in deze hatchback kan je rekenen op een opwindende en plezierige rijervaring.
Vergelijk deals

bmw 1-serie v3