Private lease BMW

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe BMW voordelig!

Populairste BMW aanbod

Volledig BMW aanbod

BMW X2

bmw x2 private lease

Vanaf €649 /mnd

3aanbieders

BMW X3

bmw x3 private lease

Vanaf €914 /mnd

3aanbieders

BMW 4-serie

bmw 4-serie private lease

Vanaf €925 /mnd

2aanbieders

BMW 1-serie

bmw 1-serie private lease

Vanaf €514 /mnd

4aanbieders

Als leaser bepaal je zelf de duur van het contract, ook geef je aan hoeveel kilometers je per jaar verwacht te rijden. Deze twee zaken zijn bepalend voor de prijs. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Wil je meer data of belminuten (lees kilometers), dan betaal je meer. Kies je voor een langere looptijd, dan daalt de maandprijs.

Waar lease ik mijn BMW voordelig?

Prijzen vergelijken loont eigenlijk altijd, dat geldt voor bijna alle producten en diensten. Of het nu gaat om een contract bij een energieleverancier of bij een leasemaatschappij.

Stel, je bent van plan een nieuwe BMW i3 te leasen. Bij ANWB is deze auto verkrijgbaar vanaf €449 per maand. Exact dezelfde auto, tegen dezelfde voorwaarden is bij Lease’m €201 duurder! Deze prijzen gelden voor een overeenkomst gebaseerd op 60 maanden. Een simpele rekensom laat zien dat je in totaal €12.060 kan besparen!

Wij maken besparen eenvoudig door vrijwel alle leasemaatschappijen in de markt op rij te zetten. Selecteer de gewenste BMW, vergelijk prijzen en voorwaarden en dien direct een offerte-aanvraag in bij de gekozen aanbieder.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.