BMW 4-serie Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €1050 per maand!

Bekijk de aanbieding

BMW-liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Deze beeldschone sportcoupé in hart en nieren is nu ook verkrijgbaar als private lease editie. De 4-serie werd voor het eerst gepresenteerd in 2013 en moest dienen als vervanger voor de 3-serie cabrio. Inmiddels is ook de bredere en iets langere Gran coupé variant beschikbaar; dit is op het moment de meest populaire BMW 4-serie op de markt.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

BMW 4-serie

Uitvoering

420iA Gran Coupé 135 kW

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Looptijd

72 maanden

KM per jaar

10.000 KM

Nieuwprijs

€ 59.000
€1050 Naar aanbieder

Voorwaarden vergelijken

Gezien het flinke prijskaartje van de BMW 4-serie vinden we deze bolide zelden terug in de online showrooms van onze partners. Toch kan je bij tijd en wijlen kiezen uit meerdere deals bij meerdere partijen. Wij raden je in dat geval aan om niet enkel uit te gaan van het laagste leasetarief, maar ook om de voorwaarden in acht te nemen.

Private lease gaat natuurlijk hand in hand met een contract en de inhoud van een overeenkomst zal verschillen per leasemaatschappij. Hoe zit het bijvoorbeeld met: de hoogte van het eigen risico en het al dan niet meenemen van schadevrije jaren. Soms zijn bepalingen in het voordeel van de klant en soms niet, let hier dus goed op.

Wij adviseren je altijd om, wanneer mogelijk, offertes op te vragen bij meerdere private lease aanbieders. Zeker als de prijsverschillen klein zijn, kan de aard van de voorwaarden doorslaggevend zijn.

Jouw BMW 4-serie leasen

Het private lease aanbod groeit en zo ook de kans om geld te besparen. Doe hier je voordeel mee en lease jouw BMW 4-serie zo voordelig mogelijk!

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Audi A4

audi a4 private lease

Vanaf €853 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

BMW 1-serie

bmw 1-serie private lease

Vanaf €529 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

BMW X3

bmw x3 private lease

Vanaf €939 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

BMW 2-serie

bmw 2-serie private lease

Vanaf €619 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto