BMW 4-serie Private Lease

Vergelijk bij 1 leasemaatschappij

Lease al vanaf €716 per maand!

Bekijk de aanbieding

BMW-liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Deze beeldschone sportcoupé in hart en nieren is nu ook verkrijgbaar als private lease editie. De 4-serie werd voor het eerst gepresenteerd in 2013 en moest dienen als vervanger voor de 3-serie cabrio. Inmiddels is ook de bredere en iets langere Gran coupé variant beschikbaar. Dit is op het moment de meest populaire 4-serie op de markt.


Bekijk de aanbieder

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd &
KM per jaar
Nieuwprijs
Maandbedrag

Model

BMW 4-serie

Uitvoering

418i Gran Coupe 135 kW

Eigen risico

Casco €300
WA €0

Looptijd

60 maanden

KM per jaar

12.000 KM

Nieuwprijs

€ 54.400

Voorwaarden vergelijken

Het te betalen maandbedrag is sterk afhankelijk van twee elementen: de gekozen looptijd en de kilometrage. Kiezen voor een langere looptijd heeft positieve invloed op de leaseprijs. Dat geldt ook voor kiezen voor minder KM’s.

We gaan op onze website enkel uit van de langste looptijd en het minimaal vereiste aantal kilometers. We tonen zodoende per private lease aanbieder de laagste prijs. Let hier goed op bij het leasen van jouw BMW 4-serie. Lage maandlasten staan niet altijd gelijk aan een goede deal. Zo is bij partij A de prijs gebaseerd op 5.000 kilometer per maand, en bij de ander 10.000.

Daarnaast is de hoogte van het eigen risico van belang. In bovenstaande tabel zie je direct welke voorwaarden per partij worden gehanteerd.

Jouw BMW 4-serie leasen

Het private lease aanbod groeit snel. Hierdoor is er meer vergelijkingsmateriaal waardoor de kans dat je geld kan besparen toeneemt. Doe hier je voordeel mee en lease jouw BMW 4-serie zo voordelig mogelijk! Liever een ander model? Vergelijk hier het aanbod.

Bekijk alle auto’s

Vergelijkbare auto’s

Audi A4

audi a4 private lease

Vanaf €732 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

BMW X2

bmw x2 private lease

Vanaf €536 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

BMW 3-serie

bmw 3 serie private lease

Vanaf €559 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

BMW i3

bmw i3 private lease

Vanaf €496 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto