Private lease SEAT

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe SEAT voordelig!

Populairste SEAT aanbod

SEAT Tarraco

seat tarraco private lease

Vanaf €738 /mnd

3aanbieders

Bekijk auto

SEAT Ibiza

seat ibiza private lease

Vanaf €319 /mnd

8aanbieders

Bekijk auto

SEAT Leon

seat leon private lease

Vanaf €474 /mnd

5aanbieders

Bekijk auto

SEAT Arona

Actie!
seat arona private lease

Vanaf €359 /mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Als privé leaser bepaal je zelf hoe lang je de gekozen auto nodig hebt. Tevens geef je aan hoeveel kilometers je wilt rijden. Deze twee componenten hebben invloed op de maandprijs. Als je kiest voor een uitgebreide kilometerbundel stijgen de maandlasten. Voor de looptijd geldt: des te langer je least, des te minder je hoeft te betalen per maand.

Waar lease ik mijn SEAT voordelig?

Dit alles klinkt eenvoudig genoeg, maar je wilt natuurlijk wel zo voordelig mogelijk leasen. Wij verzekeren je van de laagste maandlasten door per auto alle aanbieders op rij te zetten.

Voor elk model brengen we de prijzen voor je in kaart. Bijvoorbeeld: de SEAT Mii is verkrijgbaar bij vier leasemaatschappijen. Voor de Mii Style betaal je bij SEAT zelf €209 per maand. Op basis van eenzelfde looptijd en kilometrage ben je bij Lease.auto ben je voor dezelfde auto €266 per maand kwijt. €3.216 besparen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Als eerste website in de private lease markt maken wij het eenvoudig om prijzen te vergelijken. Scan alle tarieven en navigeer door naar de gewenste aanbieder.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.