Private lease DS

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe DS voordelig!

Populairste DS aanbod

Volledig DS aanbod

DS4

ds4 private lease

Vanaf €559 /mnd

2aanbieders

DS7

ds7 private lease

Vanaf €710 /mnd

1aanbieder

DS3

ds3 private lease

Vanaf €489 /mnd

4aanbieders

Jij bepaalt als leaserijder zelf hoe lang je de auto nodig hebt. Ook geef je aan hoeveel kilometers je jaarlijks wilt rijden. Deze twee zaken zijn bepalend voor de prijs. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Wil je meer data of belminuten (lees kilometers), dan betaal je meer. Kies je voor een langere looptijd, dan daalt de maandprijs.

Waar lease ik mijn DS voordelig?

Onze webredacteurs zijn zelf al geruime tijd privé leaserijders. Het viel ons op dat prijzen sterk verschillen onder aanbieders. Vergelijken staat dus gelijk aan besparen. Om aan te geven wat je kan besparen door te vergelijken geven we een rekenvoorbeeld.

Als we kijken naar de DS3 zien we dat deze bij Lease’m wordt aangeboden voor €500 per maand. Dezelfde auto met eenzelfde overeenkomst is bij Directlease €61 per maand goedkoper. Uitgaande van een looptijd van 60 maanden zie je dat je in totaal €3.660 in je zak kan houden (€61 maal 60 maanden). Dat is een flink bedrag!

Wij vergemakkelijken het vergelijken. Kies de gewenste DS, configureer de auto naar wens en vergelijk alle aanbieders. Een offerte aanvragen via Private-lease-aanbiedingen.nl is altijd vrijblijvend.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.