Private lease DS

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe DS voordelig!

Populairste DS aanbod

DS4

ds4 private lease

Vanaf €599 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

DS7

ds7 private lease

Vanaf €729 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

DS3

ds3 private lease

Vanaf €524 /mnd

4aanbieders

Bekijk auto

Hoe werkt private lease?

Een DS leasen is nu ook mogelijk voor de particuliere markt. Zonder grote initiële investering kan je toch in een gloednieuwe auto rijden. Elke maand betaal je een vast bedrag. Alle kosten die komen kijken bij het bezitten van een auto zijn bij de prijs inbegrepen. Denk hierbij aan afschrijvingen, verzekeringen, onderhoud en reparatie. Je hoeft enkel nog je DS te voorzien van brandstof. Dit zijn de enige variabele kosten.

Jij bepaalt als leaserijder zelf hoe lang je de auto nodig hebt. Ook geef je aan hoeveel kilometers je jaarlijks wilt rijden. Deze twee zaken zijn bepalend voor de prijs. Vergelijk het met een telefoonabonnement. Wil je meer data of belminuten (lees kilometers), dan betaal je meer. Kies je voor een langere looptijd, dan daalt de maandprijs.

Wij vergemakkelijken het vergelijken. Kies de gewenste DS, configureer de auto naar wens en vergelijk alle aanbieders. Een offerte aanvragen via Private-lease-aanbiedingen.nl is altijd vrijblijvend en kosteloos.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Als privé leaser kan je kiezen uit nog ruim 200 andere modellen. Bekijk en vergelijk hier het volledige aanbod in de markt!

Bekijk alle auto’s