DS 3 Private Lease

Vergelijk bij 1leasemaatschappijen

Lease al vanaf €417 per maand!

Vergelijk alle aanbieders en bespaar
DS is een dochter van het bedrijf Citroën. Zodoende zit ook de nieuwe DS 3 bomvol technologie en kennis van het moederbedrijf. Deze private lease editie stamt uit 2017 en heeft een benzinemotor met een vermogen van 81 kW. De auto is met een verbruik van 1 op 23 zeer zuinig te noemen. Uitvoeringen ...

Vergelijk de aanbieders

Leasemaatschappij
Model / uitvoering
Eigen risico
Looptijd
KM per jaar
Maandbedrag

Model / uitvoering

Puretech 82 so chic cabrio
Nieuwprijs €24.320

Eigen risico

Casco €350
WA €0

Maanden

60

KM per jaar

10.000

Voorwaarden vergelijken
Verreweg het belangrijkste tijdens de vergelijking: het aantal kilometers per maand en de looptijd. De leaseprijs zal altijd lager uitvallen als je kiest voor een kortere looptijd. Dat geldt ook voor kiezen voor minder kilometers. Door uit te gaan van de langste looptijd en de kleinste kilometerbundel is het mogelijk altijd de laagst mogelijke prijs te tonen.

Houd hier rekening mee bij het leasen van jouw DS 3. Verschillende private lease aanbieders hanteren verschillende voorwaarden. Zo kan je bij partij X leasen vanaf 5 jaar, bij partij Y is dat 2 jaar. Ook de hoogte van het eigen risico heeft invloed op de kosten. We maken per aanbieder inzichtelijk welke bedragen worden gehanteerd.

Jouw DS 3 leasen
Zoals je ziet is deze DS 3 als private lease editie schaars. Je weet nu in elk geval waar je deze auto wél kan leasen. Doe er je voordeel mee!

Vergelijkbare auto’s

KIA Rio

kia rio private lease

Vanaf €349 p/mnd

2aanbieders

Bekijk auto

SEAT Ibiza

seat ibiza private lease

Vanaf €259 p/mnd

6aanbieders

Bekijk auto

Volvo v40

volvo v40 private lease

Vanaf €489 p/mnd

3aanbieders

Bekijk auto

MINI One

mini one private lease

Vanaf €325 p/mnd

6aanbieders

Bekijk auto