Private lease Lexus

Vergelijk prijzen en lease jouw nieuwe Lexus voordelig!

Populairste Lexus aanbod

Lexus ES 300h

lexus es 300h private lease

Vanaf €919 /mnd

2aanbieders

Bekijk auto

Lexus UX 300e

lexus ux 300e private lease

Vanaf €699 /mnd

1aanbieder

Bekijk auto

De duur van de overeenkomst bepaal je zelf. Je kan bij de meeste aanbieders een contract aangaan voor twee tot zes jaar, de keuze die je hierin maakt heeft invloed op de leaseprijs. Kies je voor een lange periode? Dan daalt de leaseprijs. Daarnaast is het maandtarief sterk afhankelijk van het aantal kilometers dat je rijdt. Je kan zelf een kilometerbundel selecteren bij het uitzoeken van je Lexus.

Waar lease ik mijn Lexus voordelig?

Slechts een aantal partijen bieden modellen van Lexus aan, zoals hierboven te zien. Zodra andere leasepartijen Lexus opnemen in het aanbod, staan deze ook direct op onze site. Kies je uiteindelijk toch voor een ander merk dan Lexus, dan valt er wel veel geld te besparen door te vergelijken.

Let hierbij niet alleen op de prijs per aanbieder, maar ook op het soort uitvoering dat wordt aangeboden en de bijkomende voorwaarden. Bekijk hier het volledige aanbod in de markt of raadpleeg onze kennisbank voor extra info en tips. Kortom: wij vereenvoudigen de zoektocht naar jouw nieuwe leaseauto. Kies de Lexus die je voorkeur geniet, vergelijk alle aanbieders en dien eenvoudig en vrijblijvend een offerte-aanvraag in.

Toch liever een ander merk?

Dan kan! Kies uit ruim 200 modellen. Bekijk hier alle leaseauto’s.